A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

третє пленарне засідання першої сесії

Дата: 05.02.2017 14:21
Кількість переглядів: 1082

Продуктивним та насиченим було третє пленарне засідання першої сесії Матеївецької ОТГ. Гостями у сесійній залі були волонтер Корпусу Миру США в Україні Майкл Хатчісон, виконавчий директор Асоціації економічного розвитку Коломийщини Віталій Галайчук, військовий комісар Юрій Копадзе. Звертаючись до депутатів та всіх присутніх, Майкл Хатчісон повідомив, що знаходиться тут у рамках проекту «Розвиток громад».

 

Він представляє організацію, яка надає підтримку об’єднаним громадам під час впровадження реформ децентралізації. Безоплатна допомога у плані стратегічного планування, внутрішнього управління, проектної роботи, кваліфіковані консультації та тренінги – все це та багато іншого у співпраці з асоціацією економічного розвитку надаватиме Корпус Миру новоутвореним громадам. Сільський голова Матеївецької об’єднаної громади Петро Книшук подякував гостю зі США за можливість співпраці, вільно спілкуючись з ним англійською. Також Петро Васильович запропонував депутатам та всім небайдужим допомогти постраждалим в Авдіївці, пункт збору найнеобхіднішого – у Будинку культури.
Перед розглядом питань порядку денного Юрій Копадзе звернувся з проханням сприяти комісаріату вести військовий облік військовозобов’язаних. Далі Петро Книшук представив новопризначених очільників відділів та управлінь, побажав їм плідної праці на благо громади. На початку сесії парламентарі затвердили Регламент та план роботи Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. Одноголосно підтримали Програму розвитку фізичної культури та спорту, Програму «Духовне життя». Про затвердження переліку закладів культури та про утворення комісії щодо надання грошових допомог жителям громади доповіла секретар сільської ради Світлана Селезінка. Фахівець з надання бухгалтерських послуг Надія Зубенко поінформувала присутніх про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати в школах та дитсадках, про встановлення надбавки до посадового окладу кращим освітянам. Очільник громади Петро Книшук доповів про закупівлю природного газу для потреб бюджетних установ шляхом переговорної процедури закупівлі. Петро Васильович запропонував звернутися до районної ради з приводу виділення частки із вільних залишків коштів для Матеївецької ОТГ. Насамкінець, депутати розглянули низку земельних питань, доповідачем по яких виступив заступник сільського голови ОТГ Василь Маруняк.
Після сесії відбулась розколяда за участю художніх аматорів сіл Матеївецької громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь