A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Розколяда

Дата: 05.02.2017 17:24
Кількість переглядів: 1314

Ще ніколи так весело і гучно не лунала в Будинку культури с. Матеївців коляда – адже мистецькі колективи, солісти закладів культури об’єднаної територіальної громади всі разом завершували Різдвяний цикл свят. Ініціатор Розколяди голова ОТГ Петро Книшук у вітальному слові наголосив, що пріоритетним напрямом розвитку громади буде культура: зміцнення матеріально-технічної бази установ, створення гуртків аматорської творчості, концертна діяльність колективів не тільки в громаді, а й далеко за її межами.

 

Розколяда відбувалась у формі конкурсу, кожен виступ оцінювало поважне журі: заслужена артистка України Алла Кобилянська, начальник відділу культури РДА Людмила Федор, депутат сільської ради Марія Книшук, радник голови, депутат сільської ради Тамара Дідик, методист з питань культури апарату ОТГ Федір Волошенюк. Після кількагодинної мистецької насолоди назвали переможців: ІІІ місце – гурт колядників з Тростянки, ІІ місце – гурт колядників Матеївецької ЗОШ І-ІІ ст., І місце – Меланка у виконанні народного аматорського фольклорного колективу «Веселі молодиці» Народного дому села Перерив. Переможців нагородила грошовими преміями Марія Книшук, кожен колектив отримав подарунок від голови громади Петра Книшука.
Журі відзначило високий виконавський рівень найменшої учасниці Богданки Антонюк, сестер Надії та Андріани Бирчак з Ганнева та Наталії Ямборчук з Дебеславців, у виконанні яких прозвучали сучасні колядки та пісні про Різдво. На доброму рівні виступив Вертеп аматорів села Замулинці, керівник – Людмила Дмитерко. Окрасою Розколяди були молодиці з Кропивища, у виконанні яких прозвучали давні патріотичні колядки. На завершення зворушена публіка разом з учасниками свята заспівали «Многая літа» – на розквіт громади та держави Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь