A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

На запрошення голови Матеївецької ОТГ Петра Книшука новоутворену об’єднану громаду відвідав перший заступник голови обласної ради Василь Гладій

Дата: 23.02.2017 10:25
Кількість переглядів: 1211

На запрошення голови Матеївецької ОТГ Петра Книшука новоутворену об’єднану громаду відвідав перший заступник голови обласної ради Василь Гладій. Разом із заступником голови обласної ради Сергієм Басарабом гості побували в Дебеславцях, Залучі та Ганневі.

 

Як зазначив в. о. старости Богдан Бойчук, до сіл так званої запрутської зони у влади вкрай рідко «доходили руки». Тому й накопичилось тут дуже багато різних проблем. Тепер вирішувати найважливіші з них узявся з перших днів на новій посаді очільник громади. Петро Васильович закликав обласних керманичів фінансово посприяти привести у належний стан освітньо-культурні об’єкти. Це стосується ремонту клубу в Залучі, відкриття додаткової групи в дитсадку Тростянки. Питання номер один – школа у Дебеславцях. Тут ще у 2008 році завершили проектно-кошторисну документацію на будівництво нового навчального закладу, однак, далі паперів справа так і не пішла. Наразі частина дітей змушена навчатися у старому аварійному корпусі. Василь Гладій, оглянувши учнівські класи, пообіцяв усіляко сприяти виділенню коштів з обласного бюджету на добудову нового приміщення.
– У кожному селі є проблеми, всі й одразу не вирішити. Однак, об’єднавши зусилля, ми можемо багато що зробити. Вважаю, мешканцям цих сіл пощастило, що мають такого лідера, як Петро Книшук. Після нашої поїздки має бути наступний крок – прийняття рішення обласної ради про виділення коштів уже у цьогоріч для тих об’єктів, на яких ми нині разом побували.
Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь