A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

На території Матеївецької об’єднаної територіальної громади з перших днів її існування часто відбуваються різні культурні, духовні та спортивні заходи

Дата: 04.03.2017 15:33
Кількість переглядів: 1268

На території Матеївецької об’єднаної територіальної громади з перших днів її існування часто відбуваються різні культурні, духовні та спортивні заходи. Так, минулої суботи у спортзалі Матеївецької ЗОШ відбулась першість із волейболу, приурочена Шевченківським дням.

 

У змаганнях узяли участь шість команд, які утворили дві групи. До першої групи увійшли представники Замулинецького, Пилипівського НВК та Дебеславцівської ЗОШ. У другій групі вели спортивну суперечку команди апарату ОТГ, працівників культури ОТГ та Матеївецька ЗОШ. Перед початком волейбольних баталій інструктор по спорту Любомир Веселовський доповів голові громади Петру Книшуку про готовність команд до змагань. Головний суддя змагань Ярослав Остафійчук поінформував команди про регламент, згідно з яким переможці груп виборюють у фінальній грі перше місце, а команди, які були другими на попередньому етапі – грають між собою за третє місце. Отець Андрій благословив учасників турніру. Перший символічний удар по м’ячу зробив Петро Книшук. Далі розпочались волейбольні баталії, де більшість гравців нестачу майстерності компенсовували самовіддачею та бажанням якнайкраще зіграти. У підсумку переможцями своїх груп стали педагоги з Дебеславців та Матеївців. До речі, у складі матеївчан виступали найстарший гравець турніру (Михайло Лесюк) та наймолодший (Денис Терпигоров). У матчі за третє місце команда апарату ОТГ перемогла Замулинецький НВК – 2:0. Фінальне протистояння: Дебеславцівська ЗОШ – Матеївецька ЗОШ завершилось перемогою команди з-за Пруту – 2:0. Переможці турніру – команда Дебеславцівської школи – окрім грамот та кубка, отримала ще й новенький тенісний стіл для свого навчального закладу. Насамкінець очільник громади Петро Книшук, привітавши переможців і призерів, подякував усім за участь у турнірі, зазначивши, що надалі подібні змагання мають стати традиційними і більш масовішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь