A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

УЖЕ СЕРЕД КРАЩИХ В ОБЛАСТІ

Дата: 07.04.2017 17:53
Кількість переглядів: 1143

На початку другого пленарного засідання третьої сесії Матеївецької ОТГ перед  депутатами та запрошеними з літературно-музичною композицією «Хресна дорога» виступили художні аматори з Ценяви. Про підсумки перших виборів старост доповідала голова виборчої комісії Галина Шуп’як. Голова громади Петро Книшук привітав Михайла Чобанюка, Івана Назарійчука, Романа Пустовара з відповідальною місією та побажав плідної роботи.

 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм подяки та премії удостоїлись колишні сільські голови Дебеславців – Богдан Бойчук та Пилипів – Василь Козюк. Петро Книшук зазначив, що, за підсумками першого кварталу, Матеївецька об’єднана територіальна громада – серед кращих в області. – Ми лідери у загальному рейтингу та шості в області з показником 739 тис. грн. перевиконання бюджету, – наголосив Петро Васильович.
На порядку денному було понад чотири десятки питань. Зокрема, депутати внесли зміни до рішення першої сесії щодо затвердження складу виконкому та обрання складу і голів постійних комісій ОТГ (доповідач – секретар сільської ради Світлана Селезінка). По освітянських та бюджетних питаннях доповідали голова сільської ради Матеївецької ОТГ Петро Книшук та головний бухгалтер Надія Зубенко. Депутати схвалили пропозицію голови розширити кількість дитячих місць у садочку за рахунок переведення приміщень ФАПу і поліції в адмінбудівлю. Одноголосним було рішення про створення Залучанського, Матеївецького виховного комплексу, школи мистецтв. Завідувач господарством Михайло Підлетейчук поінформував про створення добровільної пожежної дружини та встановлення тарифів на теплову енергію. Земельні питання, як завжди, аргументовано доводив до відома обранців громади заступник сільського голови Василь Маруняк. На завершення Петро Книшук привітав усіх з прийдешнім величним святом Воскресіння Христового, побажав весело й з надією у кращий день прийдешній провести Великдень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь