A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ПЕРШИЙ КРОК ДО ВОЗЗ’ЄДНАННЯ ШКІЛЬНОЇ РОДИНИ

Дата: 27.04.2017 10:20
Кількість переглядів: 1206

У літописі села Дебеславці відкрито нову яскраву сторінку. У вівторок, гожої весняної днини, закладено наріжний камінь під добудову нової школи та написано звернення до прийдешніх поколінь. Знакова подія, на яку чекали багато років, відбулась за сприяння голови Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Петра Книшука. Звертаючись до присутніх, Петро Васильович зазначив, що з бюджету ОТГ буде виділено 200 тис. грн. на закупівлю будматеріалів, а сам навчальний заклад добудовуватиметься народним методом. 

 

– Для мене, як голови громади, та й для усього депутатського корпусу, пріоритетними є запрутські села. Адже сюди рідко коли «доходили руки» можновладців. У плані добудови школи я заручився підтримкою депутатів, педагогів, громадськості. Також будемо просити підкласти плече вищі владні інстанції, бо це їхнє недопрацювання попередніх років, – наголосив Петро Васильович та закликав усіх небайдужих долучитися до такої потрібної справи. 
Тут же одразу стартувала благодійна акція «Щедре серце» – з метою збору коштів на будівництво нового корпусу школи. Наразі учні початкових класів Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ст. навчаються у старому напіваварійному корпусі. До основного планується добудувати приміщення на 13 класних кімнат. За якнайшвидше возз’єднання шкільної родини та з побажаннями щедрої долі меценатам, виступили перед присутніми заступник директора Марія Чобанюк та голова батьківського комітету Володимир Покидко. Отець Роман освятив місце майбутнього будівництва, а перший наріжний камінь і капсулу «Послання нащадкам» встановили головний ініціатор добудови храму науки Петро Книшук та голова учнівського самоврядування «Молода січ» Оксана Амброзяк. Вдячні педагоги разом з учнями підготували для всіх пісенно-музичні композиції. На завершення діти вручили символічні сердечка гостям, що символізують віру в добрих людей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь