A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Віддали шану найріднішим

Дата: 17.05.2018 17:51
Кількість переглядів: 900

Місяць травень  - найкращий у році. Весна зігріває теплом, зачаровує білосніжним цвітом. В один з таких прекрасних днів, другої неділі травня відзначаємо День матері. У цей день людство вшановує жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку – берегиню життя на землі. Справжній героїзм жінки полягає у самовідданості, у тому, що вона усе краще віддає дітям. Кожна жінка-мати, яка проживає у наших селах,  це шанована людина, бо її дітей хвалять сусіди за працьовитість, їх пам'ятають учителі, як старанних учнів.

Такими словами розпочала у Матеївецькому БК, захід приурочений Дню матері, ведуча, завідувач місцевої бібліотеки Галина Варцаб'юк. Зі сцени у віршованих рядках, мелодійних піснях, вишуканих танцювальних композиціях прославляли найріднішу людину на землі. Матерям присвячували свої виступи ,як юні, так і вже відомі місцеві аматори сцени. Серед наймолодших – вихованці дитсадка «Ромашка» Матеївецького НВК. Як завжди щедро аплодувала публіка Мар'яні Рутковській, Василю Волошенюку, духовому оркестру «Водограй». З вітальим словом до берегинь роду людського звернувся й очільник Матеївецької громади Петро Книшук. 

Найбільша втіха для матері, коли здорові та щасливі діти. Найбільша гордість – коли діти успішні, досягають у житті поставленої мети. Людмила Голіней по праву гордиться своїм сином, який прославляє рідне Залуччя, свою громаду, та й усю Україну на світовому рівні. Новоспечений чемпіон Світу та Європи з пауерліфтингу Віктор Голіней вийшов на сцену разом з родиною під овації залу.  Голова Матеївецької сільської ради ОТГ Петро Книшук привітав чемпіона, подякував його матері, що виховала сина-богатиря, який у Чехії встановив рекорд України, Європи та Світу у вправах зі штангою.  

Далі, місцеві художні аматори продовжували дарувати глядачам святковий настрій. Цікава, насичена концертна програма не залишила нікого байдужим у залі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь