A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

25 ТРАВНЯ - СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 29.05.2018 14:07
Кількість переглядів: 1024

Методист з питань освіти Матеївецької ОТГ Світлана Головань про підсумки шкільного року.

– На території Матеївецької ОТГ функціонують чотири навчально-виховні комплекси, - розповідає методист з питань освіти Світлана Головань, - Замулинецький НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», Матеївецький НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», Пилипівський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» та Залучанський НВК «ЗОШ І ст. – ДНЗ», Дебеславцівська ЗОШ І-ІІ ст., Тростянецька ЗОШ І ст., Ганнівська ЗОШ І ст. Тут здобувають освіту 745 учнів і 145 дошкільнят. Освітній процес забезпечують 137 педагогічних працівників. Величезну роботу здійснено для покращення умов навчання і виховання підростаючого покоління («Вільний голос» розповідав про це у №15 за 26 квітня).


Завдяки наполегливій праці педагогічних працівників, старанню учнів, цей рік був успішним у навчанні, спорті, художній самодіяльності. 12 учнів стали призерами ІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, троє із них здобули І місце (у номінації «Історія» - Зварич Христина, 11 клас Замулинецького НВК, учитель Михайлюк М.В.; у номінації «Математика» - Ткач Христина, Пилипівський НВК, учитель Футумайчук Г.М.; у номінації «Образотворче мистецтво» - Зелінська Ірина, 7 клас Замулинецького НВК, учитель Зелінська Р.В.). Переможців нагороджено планшетами, учасники олімпіад отримають подарунки на святі Останнього Дзвоника.
У ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади у номінації «Історія» одинадцятикласниця Зварич Христина (Замулинецький НВК) посіла ІІІ місце, за що разом з учителем Михайлюк М.В. отримали від сільської ради ОТГ для школи новий сучасний LED-телевізор.
Дев’ятикласниця Яна Мельничук (Замулинецький НВК) стала переможцем конкурсу «Пісенний дивограй» (учитель Дмитерко Л.Д.), нагороджена планшетом.
Ансамбль дівчат Пилипівського НВК здобув І місце в обласному конкурсі вокальних та інструментальних гуртків (учитель Слободян І.І.), школа отримає цінний подарунок.
На конкурсі ім. П. Яцика ІІ місце - у Михайлюк А.,учениці 4 класу Замулинецького НВК, (учитель Дмитерко С.С.), ІІІ місце – у Ганущака С., учня Пилипівського НВК (учитель Лахнюк М.М.) – діти отримають подарунки.
Учні Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ст. стали переможцями районних змагань з футзалу «Кубок «Ураган», за що отримають нову футбольну форму (учитель Яремійчук В.Д.).
Вихованці Юзюка П.П. А. Сав’юк та В. Лучка (Замулинецький НВК) стали переможцями обласних змагань з легкої атлетики, на них також чекають цінні подарунки, а матеріально-технічна база школи поповниться спортивним спорядженням.
Команда Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ст. здобула ІІ місце у районному конкурсі дружин юних пожежних.
Рій ім. Б. Хмельницького (Замулинецький НВК) - ІІ місце у районному етапі військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл-Джура» (учитель Захисту Вітчизни Зубенко С.М.).
Команди шкіл неодноразово брали участь у дослідницьких проектах, експедиціях та конференціях (Матеївецький НВК – керівник Григор’єва Г І., Замулинецького НВК – керівник Михайлюк М.В., учителі історії), в обласному конкурсі «Писанка» (Луканюк Владислава, 8 клас Замулинецького НВК, учитель Луканюк О.Д.), у всеукраїнських та міжнародних конкурсах «Соняшник», «Колосок», «Левеня», «Грінвіч», «Кенгуру», «Геліантус» та ін.
Педагоги громади брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2018»: у номінації «Українська мова і література» - Тодорів В. М. (Пилипівський НВК), Сав’юк Г. І. (Матеївецький НВК); у номінації «Німецька мова» - Мицак Л. С. (Замулинецький НВК). Учителі отримали грошові премії, а школи – LED-телевізори. 
– У листопаді ми з директором Матеївецького НВК з навчальним візитом побували в Польщі, де мали можливість переймати досвід щодо втілення реформ і нововведень у галузі освіти, - каже пані Світлана. - Готуємося «по-новому» прийняти першачків 2018/2019 навчального року в класи Нової Української Школи. Для забезпечення освітнього процесу дбаємо про матеріально-технічне забезпечення, комфорт і затишок приміщень. Календар2017/2018 навчального року перегортає свої останні сторінки, залишаючи за собою добрий слід у закладах загальної середньої освіти Матєївецької ОТГ. Сьогодні проводжаємо у доросле життя випускників: 13 – 11-класників, 75 – 9-класників. Тож у день свята Останнього Дзвоника хочу сказати спасибі матерям, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Усім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах, наполегливості у досягненні мети!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь