A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ЩАСТЯ – У ПРАЦІ

Дата: 17.08.2017 16:07
Кількість переглядів: 1060

Якщо хочете знати, як виглядає щаслива людина, вам обов’язково треба познайомитись із Стефанією Николайчук із Залуччя. Стефанія Ільківна днями відзначила 80-річний ювілей, але такої жвавої, бадьорої, життєрадісної жінки треба ще пошукати! 
Доля не бавила її.

 

Рано почала свою трудову діяльність, зазнала болю втрат найрідніших людей, тяжких випробувань підступною хворобою. Але найвища життєва мудрість допомагала вистояти і зустрічати кожен день вдячністю силам небесним. Працювати треба, що би не сталося, - переконана Стефанія Ільківна, - тільки праця дає силу і зміцнює дух у життєвих випробуваннях. Недарма маленька, худенька, пані Стефанія щодня раненько ось уже 61 рік поспішає на роботу. Адже вона – молодша медсестра фельдшерсько-акушерського пункту в Дебеславцях. Її шанують колеги, більшість з яких годяться Стефанії Ільківні у діти, а то й в онуки. Вона всіх їх любить як рідних, адже разом працюють, ділять навпіл і радість, і смуток.
Головний лікар амбулаторії Богдан Вальчук каже, що такі кадри, як пані Стефанія, золотий фонд для будь якої установи. Сумлінна, відповідальна, ретельна – вона сама знає, що має робити. Її ставлять у приклад молодшим колегам. Тож ювілей Стефанії Ільківни став святом для усього колективу місцевих медиків і для громади. Привітати ювілярку приїхав голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук, староста Залуччя Михайло Чобанюк, колеги і друзі. Свій 80 день народження пані Стефанія зустрічає на роботі, у здоров’ї, добрі, шані. Тож чи може бути більше щастя? 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

https://youtu.be/iv1OE-QbVN4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь