A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ЧЕМПІОНСЬКУ ГОНИТВУ ВИГРАВ «ПРОМЕТЕЙ»

Дата: 13.10.2017 16:48
Кількість переглядів: 1165

Футбольні поєдинки між командами Матеївців та Печеніжина завжди відбувались у безкомпромісній, непоступливій боротьбі. Цьогоріч протистояння отримало ще й новий статус. Адже Печеніжин і Матеївці є центрами територіальних громад. Відтак і спортивні амбіції тамтешніх футбольних клубів помітно зросли.


У першому колі «Прометей» на власному полі у непростому матчі з рахунком 1:0 здолав «Довбушівець». Тоді матеївецька команда тільки набирала обертів у своєму чемпіонському турнірному марафоні. Вельми успішний старт – шість перемог поспіль, забезпечили ФК «Прометей» лідерство у чемпіонаті. На вершині турнірної таблиці матеївчани перебували протягом усього сезону. Хоча й переслідувача був серйозний – «Метеор» з Жукотина. Вигравши кубок району, жукотинські футболісти мали честолюбні наміри зробити золотий дубль. От тільки наздогнати «Прометей» «Метеору» ніяк не вдавалось. Більше того, на фініші змагань, команда з Матеївців «бомбила» усіх суперників підряд: ФК «Хлібичин» – «Прометей» – 0:4; «Прометей» – ФК «Сопів» – 8:0; «Прут» Воскресинці – «Прометей» – 0:5; «Прометей» – «Карпати» Спас – 3:0. За два тури до закінчення змагань у жукотинців зостались тільки теоретичні шанси потіснити опонентів з першого місця. 
Центральний матч 21 туру «Довбушівець» – «Прометей» викликав підвищений інтерес у вболівальників з декількох причин. По -перше: знову протистояння команд з центрів об’єднаних громад, по-друге: у разі позитивного підсумкового результату для себе, «Прометей» достроково ставав чемпіоном. Гра обіцяла бути впертою, ще й тому, що зустрічались третя і перша команда у турнірній таблиці, і у разі перемоги «Довбушівець» мав реальні шанси поборотись за срібні медалі. Однак інтрига у принциповому протистоянні протрималась тільки декілька стартових хвилин. Вже у дебюті гри завдяки влучному удару Михайла Головецького гості повели у рахунку. Невдовзі все той же Головецький вдало реалізувавши одинадцятиметровий, подвоює рахунок. У другій половині гри господарі поля намагались переломити хід поєдинку, який складався не на їхню користь. Однак атакувальні потуги «Довбушівця» без надзусиль нейтралізовували гравці матеївецької команди. Чітка взаємодія захисників на чолі з граючим тренером «Прометея» , нев’янучим ветераном районного футболу Михайлом Саповичем не дозволила господарям поля забити бодай гол престижу. Натомість гравці «Прометея» Дмитро Яцик та Олександр Андрієчко довели рахунок до розгромного на свою користь. ФК «Прометей» перемагає – 4:0, здобуває п’яту поспіль перемогу з великим рахунком, і стає чемпіоном Коломийського району з футболу! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь