A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

МАЙДАНЧИК Є, НА ЧЕРЗІ – ДИТЯЧЕ МІСТЕЧКО

Дата: 02.10.2017 16:55
Кількість переглядів: 810

На урочистостях з нагоди 1 вересня у Дебеславцівській школі голова ОТГ Петро Книшук озвучив, що за підтримки місцевої громади школярі зовсім скоро займатимуться спортом на омріяному сучасному майданчику, а харчуватимуться в новій їдальні. Минуло менше місяця – і громада знову зійшлась на шкільне подвір’я. Приїхали поважні гості .


- Дуже приємно, що у Матеївецькій об’єднаній територіальній громаді останнім часом відкривають все більше нових об’єктів, - наголошує заступник голови обласної ради Василь Гладій. - Ось і епопея зі спортмайданчиком завершилась, адже основа для нього була готова ще кілька років тому. Цьогоріч ми відновили в області фінансування програми «Спортивний майданчик», із обласного бюджету виділено кошти на придбання штучного покриття. Вважаю, що Матеївецька громада є прикладом для інших, адже тут є добра співпраця з депутатами, активістами громади, колективами – тільки за таких умов можливий спільний позитивний результат. 
- Ще у районній раді попереднього скликання, коли я очолював комісію з питань духовності, культури, молоді і спорту, ми визначили, що майданчик біля школи у Дебеславцях має бути об’єктом номер один, - згадує голова районної ради Роман Дячук. – Але мабуть влада була не надто прихильна до цього волелюбного села, бо справа все відкладалась. Нарешті стало можливим втілити мрію і дітей, і дорослих. Найбільша заслуга в цьому – Олега Дем’янюка і Петра Книшука, які на різних рівнях клопотали про завершення будівництва. Для Дебеславців такий майданчик дуже потрібний, адже село активне, тут шанують спорт – про це свідчать результати успішних виступів місцевих команд і на районних, і на обласних змаганнях.
- Дебеславці давно потребують спортивної інфраструктури і не тільки, адже села запрутської зони традиційно були позбавлені уваги вишого керівництва, - переконаний голова ОТГ Петро Книшук. – Тому наші пріоритети – покращення добробуту мешканців Запруття. Цей майданчик має історію завдовжки десять років. Громада зробила основу і загорожу, а 600 тисяч на покриття виділила обласна рада. Загалом за 9 місяців ми реалізували понад 20 проектів у всіх селах нашої об’єднаної громади. Зокрема, в Дебеславцях прокладено півтора кілометра нового дорожного полотна, освітлено вулиці, зроблено майданчик, їдальню, відремонтовано ФАП і адмінбудинок…
- Ми довго добудовуємо нашу школу, - розповів директор Мирослав Николайчук, - а сьогодні здаємо першу чергу – спортивний майданчик зі штучним покриттям. Попередньо зроблено дуже багато: зусиллями наших односельців готували площу, вирівнювали її грунтом після зсуву. Працювали і малі, і дорослі, не один рік мріяли про нинішній день. Завдяки тому, що наше село увійшло до складу Матеївецької об’єднаної територіальної громади, завдяки активній позиції нашого голови Петра Книшука – нарешті це сталося! Крім майданчика, відкриваємо також новеньку шкільну їдальню, оснащену усім необхідним. Не припиняються роботи на добудові школи – адже наші молодші класи наразі навчаються в іншому приміщенні. Коли ми завершимо усі будівельні роботи - об’єднаємо всю шкільну родину під одним дахом і створимо справжнє дитяче містечко.
Шкільні урочистості стали святом усього села, бо зійшлися і батьки, і дідусі з бабусями. Після щирих вітань і промов нарешті стрічку на вході до майданчика перерізано. Перші удари по новеньких, щойно подарованих м’ячах. Радості дітвори нема меж! Тішаться всі: спільна праця дала добрі результати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь