A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Шкільний меридіан Стимул для наступних вершин

Дата: 17.01.2018 19:22
Кількість переглядів: 1070

Перший день навчання після канікул ознаменувався приємними подіями у НВК Замулинців та Пилипів. До учнів і педагогів завітав голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук та методист з питань освіти Світлана Головань. Гості прибули з почесною місією – нагородити абсолютних переможців районних олімпіад. На урочистій лінійці, звертаючись до Замулинецької шкільної родини,  Петро Книшук висловив слова вдячності учителям, які прищеплюють дітям любов до науки, допомагають розвивати їхні здібності. 

 

Зокрема, Петро Васильович подякував Мар*яні Михайлюк та Людмилі Дмитерко, адже вони у поточному навчальному році виховали переможців. Мова про Христину Зварич - перше місце у другому етапі Всеукраїнської предметної олімпіади з історії, та Мельничук Яну, яка перемогла у районному конкурсі «Пісенний дивограй». Під оплески учнів та вчителів голова громади вручив талановитим дівчаткам  планшети. Петро Книшук побажав дітворі наполегливіше «гризти граніт науки», щоб успішно представляти рідну школу на обласному та всеукраїнському рівнях. Як зазначила методист з питань освіти Світлана Головань, їхня об*єднана громада виборола 11 призових місць у районних олімпіадах. За словами освітянки, у першу чергу це заслуга самих учнів, хоча велике значення мають і професіоналізм вчителів, батьківське піклування. До речі, одинадцятикласницюЗамулинецького НВК Христину Зварич запросили у команду ІІІ етапу обласної олімпіади. 

Ще один абсолютний переможець  - шестикласниця Пилипівського НВК Христина Ткач. Обдарована дівчинка має нахил до точних наук, тож їй не було рівних на олімпіаді з математики. В урочистій атмосфері Христину, яка успішно вивчає математику під орудою вчителя Ганни Футумайчук, привітали Петро Книшук і Світлана Головань. Бажали не зупинятись на досягнутому, і як стимул для майбутніх вершин – у подарунок планшет. Опісля, спілкуючись з директором НВК Михайлом Германом, завучем Любою Мельничук, Світлана Головань наголосила на важливості вдалого виступу футзальних шкільних команд Матеївецької ОТГ у турнірі на призи НФК «Ураган». Адже переможці змагань отримають від керівництва головної футзальної команди області кошти для зміцнення спортивної інфраструктури свого навчального закладу. На завершення Петро Книшук разом зі старостою Романом Пустоваром відвідали ФАП у Пилипах, де триває капремронт. 

     

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь