A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕЗІНФЕКЦІЯ ДОРІГ НА ТЕРИТОРІЇ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

ДЕЗІНФЕКЦІЯ ДОРІГ НА ТЕРИТОРІЇ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

За даними МОЗ, станом на 9 год. 16 квітня, кількість захворювань в Україні на  "COVID-19" становить 4161 випадок. З них - 116 летальних, 186 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 397 нових випадків (найбільше від початку пандемії). На жаль, Івано-Франківська область серед лідерів по кількості захворювань на коронавірус. На Прикарпатті лабораторно підтверджено 401 випадок. Нас випереджають у цій сумній статистиці тільки Буковина(662 захворювань) та Київ+область - 898.

11:50 15.04.2020

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ

Головний лікар некомерційного підприємства Матеївецької сільської ради об'єднаної територіальної громади "Матеївецький центр первинної медико- санітарної допомоги" Богдан Вальчук розповідає про ситуацію в громаді: - У нас все спокійно, працюємо у звичному режимі, з дотриманням усіх карантинних норм. Останнім часом у Матеївецьку громаду повернулись з-за кордону понад 130 мешканців, частина уже вийшла із самоізоляції.

19:10 13.04.2020

СПАЛЮВАННЯ СУХОГО ЛИСТЯ ТА ТРАВИ - ЗАБОРОНЕНЕ!

СПАЛЮВАННЯ СУХОГО ЛИСТЯ ТА ТРАВИ - ЗАБОРОНЕНЕ!

Із настанням весняного періоду та плюсової температури повітря, громадяни починають прибирати свої земельні ділянки, спалюють листя та суху траву. Проте чинне законодавство забороняє спалювання листя, сухої трави та передбачає штрафи за порушення цієї заборони. Детальніше з цього приводу дає роз’яснення фахівчиня Івано-Франківського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Гушпит.

21:10 09.04.2020

КАБМІН ПОСИЛЮЄ КАРАНТИН

КАБМІН ПОСИЛЮЄ КАРАНТИН

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про посилення карантину в Україні через зростання кількості хворих на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба Каміну. Так, у зв'язку зі збільшенням випадків зараження коронавірусом, в уряді вирішили посилити карантинні заходи, введені до 24 квітня на всій території України.Згідно з рішенням Кабміну, відтепер в Україні буде заборонено:     

18:33 02.04.2020

СІЛЬСЬКІ ЛІКАРІ - ВИКЛИКИ Й ДОСВІД

СІЛЬСЬКІ ЛІКАРІ - ВИКЛИКИ Й ДОСВІД

В умовах реформування системи охорони здоров’я України особливого значення набуває запровадження якісно нових заходів щодо профілактики захворювань та діяльності з формування здорового способу життя. Як працюється в умовах реформування галузі охорони здоров’я, в першу чергу, первинної медикосанітарної допомоги на засадах загальної практики сімейної медицини – дізнаємось у фельдшерсько-акушерському пункті села Замулинці Матеївецької ОТГ.Тут влітку реставрували приміщення, зробили капітальний ремонт, придбали автомобіль. На варті людського здоров*я тут лікар загальної практики сімейної медицини Надія Гарасим’як і медсестра Мар’яна Лесюк

19:38 25.03.2020

КОШТИ СПРЯМУЮТЬ НА НАЙНЕОБХІДНІШЕ

КОШТИ СПРЯМУЮТЬ НА НАЙНЕОБХІДНІШЕ

Голова Матеївецької ОТГ, депутат обласної ради Петро Книшук в Івано-Франківську узяв участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. Засідання комісії відбувалося за участі голови обласної ради Олександра Сича і його першого заступника Василя Гладія. В ході засідання комісія погодила розподіл коштів резервного фонду обласного бюджету в сумі понад 2 мільйони гривень. Їх спрямують для забезпечення обласної клінічної лікарні інфекційної лікарні необхідними засобами захисту, швидкими тестами та препаратами. Також депутати погодили внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік та схвалили календарні плани заходів на 2020 рік трьох регіональних програм.

18:08 16.03.2020

НА СТРУНАХ КОБЗАРЕВОЇ ДУШІ

НА СТРУНАХ КОБЗАРЕВОЇ ДУШІ

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. Саме, у таке прекрасне свято – День 8 Березня у Будинку культури с. Матеївці відбувся святковий концерт «І лине на землею Шевченкове слово».  І хоча минуло вже 206 років від дня народження і 159 років з дня смерті поета, народ пам’ятає, знає і шанує свого генія.

16:03 10.03.2020

ЗОРЕПАДОМ ЛЕТЯТЬ РОКИ

ЗОРЕПАДОМ ЛЕТЯТЬ РОКИ

Зустріч з однокласниками повертає нас у ті незабутні роки юності, спогади, які так дбайливо бережемо у пам’яті. І скільки б років не минало, мить зустрічі завжди щемлива і хвилююча. Останньої суботи лютого в Замулинцях святковий настрій відчувався аж ген за межами села. Бо щороку цього дня сюди з’їжджаються з усіх-усюд випускники, мов ластів’ята до рідного гнізда: на довгождану зустріч через 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 45, 50, 55 років.

16:09 05.03.2020

ПАМ’ЯТІ ДРУЗІВ

ПАМ’ЯТІ ДРУЗІВ

Одинадцять років тому жахлива дорожня трагедія назавжди забрала у засвіти активних мешканців Замулинців і Семаківців, спортсменів Василя Гуменюка, Дмитра Гуменюка, Анатолія Кізяка, Віталія Луканюка. Відтоді з’явилась традиція: щороку вшановувати пам’ять друзів футбольним турніром. На змагання охоче збираються всі, хто знав і поважав загиблих спортсменів. Футбольні команди з навколишніх сіл мають за честь брати участь у пам’ятному турнірі.

12:38 05.03.2020

ПОЧАТКОВІ ШКОЛИ: УТРИМАТИ НЕ МОЖНА ЗАКРИТИ

ПОЧАТКОВІ ШКОЛИ: УТРИМАТИ НЕ МОЖНА ЗАКРИТИ

Новий 2020 рік розпочався з хвилювань багатьох громадян України щодо наслідків «новацій» нинішнього уряду та парламенту. Зокрема, в тривозі – й немало вчителів загальноосвітніх шкіл: стосовно грядущих проблем в освітній галузі. Ганна Новосад, міністр освіти, вже у перші місяці своєї роботи на цій посаді заявила, що в Україні більше вчителів, ніж потрібно на таку кількість учнів, яка є на сьогодні. За її словами, насамперед це стосується сільських шкіл, учнів яких планується переводити в опорні школи, а нині існуючі в селах малокомплектні навчальні заклади – позакривати.  У Матеївецькій ОТГ шість малокомплектних шкіл – шість. Як тут вирішують питання освіти і утримання освітніх закладів, розповідає начальник відділу освіти, молоді, спорту і культури Світлана Головань:

08:49 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь