A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога від Польщі

Допомога від Польщі

Сьогоднi нам як нiколи важливо знати, що ми не залишилися наодинцi зi страшним ворогом, а маємо до кого звернутися за допомогою у такий непростий для нашої країни час. Поки в нас є пiдтримка – з нами завжди буде вiра i надiя на перемогу. Любомир Веселовський, голова Матеївецької сiльської територiальної громади Коломийського району Iвано-Франкiвської областi та волонтер, Петро Семенюк висловлюють щиру подяку P.P.H.U.GETH Tomasz Guderski, ul. Skosna, 16, 30-383, Krakow, NIP 679-000-31-24, за надану посильну матерiальну допомогу засобами першочергової медичної допомоги для українських вiйськових.

17:14 18.03.2022

Голова та депутати Матеївецької сільської ради звернулися до країн - членів НАТО з вимогою закрити небо над Україною

Голова та депутати Матеївецької сільської ради звернулися до країн - членів НАТО з вимогою закрити небо над Україною

   Я, голова Матеївецької сільської ради Любомир Веселовський разом з апаратом та депутатським корпусом Матеївецької сільської ради звертаємось до країн – членів НАТО, президентів США і Франції, канцлера Німеччини, послів усіх держав з вимогою про закриття неба над Україною. Кожна згаяна хвилина – це смерті наших громадян, жінок та дітей. Це знищені наші міста та села. Діяти потрібно негайно!

14:46 07.03.2022

Турнір пам’яті тих, що жили футболом

Турнір пам’яті тих, що жили футболом

20 лютого цього року на стадіоні с. Семаківці відбувся турнір пам’яті тих, що жили футболом. Любителі футболу зібралися, щоб вшанувати світлу пам’ять наших краян, справжніх фанатів цього виду спорту  – Віталія Луканюка – лідера футбольної команди «Прут», Василя Гуменюка – вмілого організатора,  Анатолія Кізяка  та Дмитра Гуменюка – відданих футбольних вболівальників.

13:33 21.02.2022

Коли слово не розходиться з ділом

Коли слово не розходиться з ділом

     Проблема зі школою в селі Дебеславці  вирішується  ще з минулого століття. У 2017 році з ініціативи очільника громади нині вже покійного  Петра Васильовича Книшука було закладено наріжний камінь для добудови нового корпусу школи. Все починалось як народна будова: своїми силами звели стіни,  зробили дах, вставили вікна.  Але , звичайно, все виконати за кошти місцевого бюджету неможливо.  В кінці 2021 року за сприяння народного депутата України Андрія Іванчука було виділено  чималу суму на добудову.  Пригадується, що Андрій Володимирович обіцяв допомогти, коли балотувався в депутати. Тож свого слова дотримав. На сьогоднішній день зроблено дуже багато: проведено комунікації,   поштукатурено стіни, залито стяжки,  вставлено міжкімнатні двері, облаштовано фасад, розпочато побудову котельні.

11:22 21.02.2022

День єднання у Матеївецькій громаді

День єднання у Матеївецькій громаді

З метою посилення згуртованості українців, зміцнення їхньої "стійкості" на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість сьогодні в Україні вперше на державному рівні відзначають День єднання. Відповідний Указ № 53/2022 опублікований на сайті глави держави.

16:21 16.02.2022

Спільна коляда біля джерела Джуркут у с. Кропивище

Спільна коляда біля джерела Джуркут у с. Кропивище

Хрещення Господнє — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке в народі має назву Йордан, або Водохреща. Віддавна з цим празником пов'язували чимало народних звичаїв і традицій. Мешканці села Кропивище Матеївецької громади свято бережуть традиції та обряди і у наші дні. Цьогорічне свято не стало винятком. 

15:59 20.01.2022

«Сьогодні є велика кількість багатих людей, які є убогі духом, а ще більше є бідних, які багаті духом», – Преосвященний владика Василій у с. Дебеславці

«Сьогодні є велика кількість багатих людей, які є убогі духом, а ще більше є бідних, які багаті духом», – Преосвященний владика Василій у с. Дебеславці

   19 грудня 2021 р. Б. – надзвичайний день, бо сьогодні ми згадуємо найбільш шанованого й бажаного святого – святителя Миколая. В цей святковий день, Кир Василій Івасюк, єпарх Коломийський, відвідав парафію святого Миколая с. Дебеславці, Корницького протопресвітеріату, де здійснив чин освячення новозбудованого храму.

16:24 20.12.2021

Владика Юліан звершив урочисте богослужіння з нагоди престольного свята та 165- ліття Храму села Тростянка

Владика Юліан звершив урочисте богослужіння з нагоди престольного свята та 165- ліття Храму села Тростянка

    21 листопада 2021 року, Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан, з нагоди престольного свята та 165-ліття Святині, із Архіпастирським візитом відвідав Храм Архістратига Михаїла села Тростянка, Печеніжинського благочиння, де, у співслужінні духовенства, звершив освячення Престолу, Архієрейську Божественну Літургію, Чин Малого освячення води та здійснив на церковному подвір’ї  освячення каплиці Архістратига Михаїла.

15:30 22.11.2021

Свято, що поєднало теперішнє, минуле і майбутнє

Свято, що поєднало теперішнє, минуле і майбутнє

17 жовтня відбулось урочисте святкування Дня села Трач, що входить до складу Матеївецької територіальної громади. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише  переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію. Взагалі наша земля овіяна духом свободи, окроплена кров’ю наших пращурів, рясно полита солоним потом хліборобів, прекрасна будь-якої пори року своєю особливою, лише їй притаманною красою.

10:39 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь