A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути
 
 
 

На щиті повернувся додому у рідне село Замулинці Степан Гуня - наш Герой

   Похмурий і дощовий день 17 березня став віддзеркаленням суму та жалю, які відчули жителі Матеївецької громади. На щиті повернувся додому у рідне село Замулинці Степан Гуня - наш Герой, Воїн світла, наш відважний і мужній Захисник. Степан разом з батьком Ярославом два роки захищали нашу країну від лютого ворога в складі 77 окремого батальйону ТрО 102-ї ОБР.

10:24 18.03.2024

Заходи боротьби із борщівником Сосновського

Борщівник Сосновського (Heracleum sosnowskyi Manden) - багаторічна рослина родини зонтичних (Apiaceae). Стебло високе порожнисте 3-5 м висоти, товщина стебла - до 10 см. Витримує приморозки до 6-8 ºС, а взимку до мінус 20-25 ºС. У грунті насіння борщівника може зберігати життєздатність 3-5, іноді 10-15 років. Зелена маса борщівника містить фурокумарин, який під впливом сонячної енергії спричиняє дуже сильні опіки відкритим частинам тіла.

11:24 14.03.2024

Всесвітній день охорони праці 2024

     Міжнародна організація праці (далі — МОП) — одна із найстаріших міжнародних міжурядових організацій. Своїми першочерговими завданнями МОП визначає: підтримку демократії і соціального діалогу, боротьбу з бідністю і безробіттям, заборону дитячої праці.

10:49 13.03.2024

16 днів проти насильства

 Кожного року з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Дитина є повноцінним членом суспільства, тому має свої права та обов’язки, про які повинна бути обізнана з самого дитинства.

09:20 01.12.2023

Відбулось третє засідання робочої групи з контролю за належним використанням бюджетних коштів

На засіданні долучили до роботи групи правоохоронців. Підписано меморандум про співпрацю Івано-Франківської ОДА з обласним управлінням стратегічних розслідувань. Заслухали представників трьох міських громад, бюджети яких отримали найбільші надходження від військового ПДФО. За результатами роботи рекомендовано оптимізувати бюджетні видатки та скасувати закупівлі, що стосуються питань благоустрою та господарської діяльності, щоби сповна забезпечити потреби військових. Держаудитслужбі дано доручення взяти на особливий контроль тендерні закупівлі, які проводять в територіальних громадах, бюджети яких отримують чималі кошти від військового ПДФО.

08:38 17.11.2023

Начальник відділу головної інспекції ГУНП у Івано-Франківській області та заступник голови Матеївецької сільської ради провели робочу зустріч щодо співпраці для забезпечення належного рівня надання поліцейських послуг

27.09.2023 начальник відділу головної інспекції ГУНП у Івано-Франківській області підполковник поліції Сергій Берладін та заступник голови Матеївецької сільської ради Володимир Багайлюк провели робочу зустріч та обговорили ряд актуальних питань. 

18:40 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь