Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

День працівників сільського господарства відзначили у Матеївецькій ОТГ (відео)

Дата: 21.11.2017 11:01
Кількість переглядів: 1336

День працівників сільського господарства відзначили у Матеївецькій ОТГ.

Тут вже традиційно підводять підсумки роботи у цій сфері.

Сільське господарство - одна з найважливіших галузей економіки України.

На території населених пунктів Матеївецької ОТГ є підприємства і господарства, які успішно працюють вже багато років.

Для усіх працівників сільського господарства влаштували святковий концерт, а кращих – нагородили подяками і грамотами.

 

Фото без опису

 

Прикарпаття, і Коломийщина зокрема, є осередком міцних сільськогосподарських традицій. Свято працівників сільського господарства у ці щедрі осінні дні щороку збирає кращих трударів. Так було у неділю й у Матеївцях. Ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, усі спеціалісти-господарники, які сумлінно трудяться в агрофірмах «Прометей», «Прут-Генетик», «КВС» зібрались у місцевому Будинку культури. Голова ФГ «Прометей», депутат обласної ради Орися Книшук вітаючи сільських трударів з професійним святом, коротко підсумувала сільськогосподарський рік, розповіла про здобутки господарств. За словами Орисі Володимирівни у році, що минає вдалося створити нові робочі місця, придбати два потужні трактори «Джон Дір» та оприскувач, запустити у дію зерноочисний комплекс і сушарку на твердому паливі. Також мають успіхи в овочівництві, тваринництві. Значні капіталовкладення були спрямовані у свинарство. Закуплено більш, як півтора сотні свиноматок французької селекції, також освоєно виробництво бринзи. 
-Створюємо належні умови для праці нашій молоді, дбаємо, щоб робочі працювали на новій техніці, у комфортних умовах з сучасним обладнанням. Докладаємо зусиль, щоб молоде покоління жило і трудилося на рідній землі, а за кордон щоб їхали тільки на відпочинок, - зазначила п. Орися. Очільник Матеївецької ОТГ, депутат обласної ради, заслужений працівник сільського господарства Петро Книшук у своєму виступі відзначив працьовитість та відданість улюбленій справі усієї великої хліборобської родини. Кращі з кращих у цей день отримали подяки, оздоровчі путівки та сертифікати на побутову техніку. Далі винуватців свята привітали запальними виступами гості: народний аматорський ансамбль «Прикарпаття» БК Отинії (керівники Людмила та Олександр Марцінківи), народний аматорський хор «Калина», БК Турки (керівник Василь Бойчук). Ну, і звичайно, піднесений настрій подарували місцеві аматори сцени на чолі з Петром Книшуком. У супроводі духового оркестру «Водограй» (керівник Микола Василевич) прозвучали відомі українські народні пісні у виконанні Мар*яни Рутковської, Василя Волошенюка, ансамблів «Струни серця» БК Матеївців, «Гармонія» БК Замулинців (керівник Людмила Дмитерко). Дотепними жартами тримав публіку у тонусі заслужений артист України Володимир Пушкар. 
Свято вдалося на славу. Тож нехай не переводиться працелюбний селянський рід на землі. Роботящі руки хай не знають втоми, а їхня праця буде завжди належно поцінована. 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь