Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

УСПІШНІ У НАВЧАННІ, ВПРАВНІ У ПІСНІ Й ТАНЦІ

Дата: 11.05.2017 10:00
Кількість переглядів: 1007

Минулого тижня відбувся огляд художньої самодіяльності у навчальних закладах Замулинців та Матеївців. Діти мали змогу показати, що вони старанні не тільки у навчанні, але і вправні танцюристи, мають добрі вокальні здібності. Хор та ансамблі дівчат і хлопців молодших класів, ансамблі старшокласників створили святкову пісенно-музичну атмосферу в спортзалі Матеївецької ЗОШ І-ІІ ступенів. Окрім батьків та педколективу на чолі з директором Михайлом Лесюком, концерт відвідав голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук, депутат обласної ради Орися Книшук. Щедрими оплесками нагородили глядачі танцювальні композиції «На галявині» та «Забавні гості» у виконанні хореографічного колективу старших класів. На завершення хор старшокласників виконав пісню «Твій рідний край».

 

Дирекція Замулинецького НВК вже традиційно огляд художньої самодіяльності проводить у форматі «відкритих дверей». Цьогоріч на свято пісні і танцю запросили керівництво Матеївецької об’єднаної територіальної громади, учнів та педагогів з Дебеславців, Пилипів, Семаківців, Борщева. Директор навчального закладу Світлана Юзюк для гостей провела цікавий віртуальний екскурс з історії школи, яка діє у Замулинцях ще з далекого 1875 року. За словами Світлани Богданівни, їхній навчальний заклад має чим і ким гордитися. Зокрема, чимало вчителів Замулинецького НВК – переможці районних та обласних конкурсів «Учитель року». Школярі нерідко перемагають у предметних олімпіадах, успішно виступають у всеукраїнських конкурсах. Яскравий приклад – одинадцятикласник Юрій Чобанюк, який став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Знавців історії рідного краю» та представляв рідну школу на конференції в Угорщині. Сам же художній творчий звіт відбувся на найвищому рівні. У гостей склалось враження, що усі 265 учнів школи талановиті співаки та вправні танцюристи. Власне, це і відзначив Петро Книшук, який подякував дітям та їхнім наставникам за чудові творчі композиції. На завершення Петро Васильович наголосив, що юні таланти будуть мати змогу відшліфовувати свої здібності у школі мистецтв, яка вже цьогоріч розпочне роботу на території їхньої громади. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь