A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ЗУСТРІЧ З ЮНІСТЮ У ЗАМУЛИНЦЯХ

Дата: 02.03.2018 19:04
Кількість переглядів: 1265

Щороку останньої суботи лютого, Замулинецький НВК гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників на вечір-зустріч. Випускники рідної альма-матер повертаються у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. 
З щирими словами вітань звернулася до винуватців свята директор Замулинецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» депутат районної ради Світлана Юзюк. Світлана Богданівна запросила більш, як півтора сотні випускників різних поколінь розділити разом щемно-ностальгійні спогади шкільних років. 



Оплесками вітали випускників, для яких мелодія шкільного вальсу прозвучала 5, 10, 15, 20, 25….років тому. Усі вони вчорашні школярі. Тільки одні півстоліття тому гризли граніт науки, а другі ще зовсім недавно сиділи за шкільною партою. На святі чи не найбільше хвилюються наймолодші - випускники 2013 року. Для них це перша зустріч. І знову як п'ять років тому поруч з ними класні керівники Оксана Юрійчук та Любов Дранчук, перші вчителі – Стефа Дмитерко та Олександра Іллюк. 
Доки живе спогад про людину, доки пам’ятають про її добрі справи, доти земний шлях не закінчується. Багато чудових працівників замулинецької школи відійшли у вічність. З теплотою у серці про них згадують колеги, їхні учні. Традиційно згадали тих кого уже нема, вшанували пам'ять про них хвилиною мовчання. Свято готувала уся шкільна родина: керівники колективів Дмитерко Людмила, Ставарський Михайло, Лукинчук Роман. Ведучі: директор НВК Юзюк Світлана та заступник з виховної роботи Романюк Надія.
Не забувати стежку до рідної школи та частіше зустрічатися у добрім здоров'ї побажав присутнім заступник голови Матеївецької ОТГ Любомир Веселовський.
Гостям показали слайди про минуле і сучасне життя школи. Піднесений настрій забезпечили віршовані рядки та пісні у виконанні учнів. Пісня «Рідна оселя» у виконанні ансамблю учителів «Гармонія» вкотре нагадала присутнім про те, що школа – це їхній другий дім. 
І справді, того дня усі були, наче вдома. У теплій і затишній атмосфері згадували щасливі і безтурботні шкільні роки...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь