A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

«ВОДОГРАЙ» ПІДКОРЮЄ СЕРЦЯ

Дата: 02.06.2018 19:51
Кількість переглядів: 1042

Менше року минуло з того часу, відколи у Матеївцях з ініціативи голови громади Петра Книшука створено духовий оркестр «Водограй». Незважаючи на свій юний вік, «Водограй» уже встиг завоювати симпатії далеко за межами Коломийщини. Віртуозів-духовиків запрошують на концерти не тільки районного, обласного, а й всеукраїнського масштабу. Навіть більше: у послужному списку оркестру – участь у ІІ Міжнародному фестивалі «Сурми гір» у Долині. Під керівництвом маестро Миколи Василевича музиканти виконують твори як вітчизняних,так і світових класиків.

На минулому тижні «Водограй» звітував у Матеївецькому Будинку культури. Окрім звичної, місцевої публіки, серед аудиторії були перші особи району, очільники громад, представники управління культури, національностей та релігій ОДА.

Кожен музичний твір публіка нагороджувала щедрими оплесками. Бурхливі овації та вигуки «Браво!» адресувались солістам оркестру Мар'яні Рутковській, Василю Волошенюку, тріо «Горицвіт» у складі Мар'яни Рутковської, Марії Стефурак, Вікторії Тодорів. Керівник і диригент духовиків Микола Василевич (свого часу виконання ним на трембіті Гімну України занесено до Книги рекордів Карпатського краю) знову приємно здивував глядачів. На цей раз виконанням музичного твору «Гуцулка Ксеня» на трубі, муштуці й трембіті.

На завершення цікава концертна програма була належним чином оцінена. За вагомий внесок у розвиток культури, високий художній рівень та виконавську майстерність голова  Матеївецької сільської ради ОТГ Петро Книшук вручив подяку Миколі Василевичу. У свою чергу представники області обіцяли посприяти щодо присвоєння духовому оркестру «Водограй» звання «народний аматорський».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь