A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

«ДЖЕРЕЛО ТАЛАНТІВ" У МАТЕЇВЦЯХ

Дата: 11.06.2018 21:38
Кількість переглядів: 1157

Давненько у Матеївцях не було так велелюдно та гамірно. Запальні танці, яскраві костюми, мелодійні пісні, святковий ярмарок, атракціони, шоу-програма для дітей. Це – Всеукраїнський благодійний хореографічний фестиваль «Джерело талантів». Організатор - художній керівник Матеївецького БК Віталія Гуменюк.


Масштабне дійство, основна частина якого відбувалась на сцені Будинку культури, відкрили депутат обласної ради Орися Книшук, заступник голови Матеївецької ОТГ Любомир Веселовський, директор Коломийської ЦБС Наталія Тарновецька, методист з питань культури Матеївецької ОТГ Галина Тарновецька. Благословив фестиваль, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, отець Андрій. Розпочав концертну програму піснею про рідний край хоровий колектив учнів Замулинецького НВК. Далі аудиторія, яка вщент заповнила глядацький зал, стала свідком видовищних виступів з вражаючими хореографічними композиціями. Запалювали публіку колективи з Матеївців («Сузір'я», кер. Вікторія Головань); Замулинців («Орхідея», Віталія Гуменюк); Коломиї («Шанс», Петро Джумачук і Степан Тихоліз); Слободи («Веселка», Ганна Лазарук); Грабича («Джерельце», Ірина Стебельська); Малої Кам'янки («Зернятко», Світлана Боледзюк); Ковалівки («Зорі Прикарпаття», Аліна Романюк); Печеніжина («Сузір'я», Ірина Семенишин). Серед гостей свята – ансамбль «Сіріус» із Заболотова та численні танцювальні колективи з Буковини: Чернівців, Кіцманя, Глибокої, Герци. Колективи різних вікових категорій у своїх виступах демонстрували знання та вміння у різних напрямах дитячої сучасної народної хореографії, збереження національних традицій та народних витоків мистецтва. У програмі свята виступили гості з творчої майстерні Муза IF з Івано-Франківська. Оцінювало виступи журі на чолі із заслуженим артистом України Володимиром Петриком. 
Перед підбиттям підсумків виступав духовий оркестр «Водограй» Матеївецької ОТГ (художній керівник та диригент Микола Василевич), вокальний ансамбль вчителів «Гармонія» з с. Замулинців, жіночий вокальний ансамбль «Струни серця» з с. Матеївців (художній керівник Людмила Дмитерко) та вокалісти Діана Угорська, Євгенія Трачук, Тетяна Пігуляк з дитячої школи мистецтв Матеївецької ОТГ (клас викладача Іванни Слободян).
Під завісу свята учасників фестивалю нагородили дипломами, кубками, спеціальними призами. 
Гран-прі отримав танцювальний колектив з м. Чернівців (три вікові групи) «Тандем», «Титани», «Турбо».
Грамоти і премії від голови Матеївецької сільської ради ОТГ вищезгаданим колективам та їхній солістці Даші Дорожкіній, а також Яні Обрізків з Корнича вручила депутат обласної ради Орися Книшук.
Під час проведення фестивалю були зібрані благодійні внески в сумі 20 тис. грн. Зібрані кошти пішли на допомогу дітям з обмеженими можливостями.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь