A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОНОВЛЕНА ШКОЛА ВІДЧИНИЛА ДВЕРІ

Дата: 10.09.2018 11:53
Кількість переглядів: 1077

Цьогоріч День знань у Матеївецькому НВК ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ був по особливому святковим та урочистим. Місцевий храм науки за короткий відрізок часу отримав нове обличчя, і тепер відповідає усім стандартам Нової української школи. Ремонтні роботи тут проводилися у далеких 70-х, електропроводку міняли ще десятиліттям раніше…
Капітальний ремонт навчального закладу розпочався наприкінці червня, і за два місяці школа змінилась до невпізнаваності.


Зокрема, перероблено і піднято на старому корпусі верх, поміняно електропроводку, встановлено нову підлогу. У класних кімнатах нова стеля, оновлені стіни, підведено інтернет. Також зроблено капремонт у шкільній їдальні. Розширено площу їдальні, встановлено нову електроплиту. Облаштовано окремий санвузол для працівників кухні і техперсоналу, нову кладовку для зберігання продуктів. Взимку учням та педагогам тепло буде забезпечувати новий потужний котел на дровах.
На свято Першого дзвінка завітали почесні гості: отець Андрій Кузьмин, народний депутат України Юрій Тимошенко, очільник Матеївецької громади, депутат обласної ради Петро Книшук, депутат обласної ради, голова ФГ «Прометей» Орися Книшук. Вітаючи шкільну родину з початком навчального року, Петро Книшук подякував будівельникам, комунальному підприємству «Господарник», електрикам, учителям та батькам, які у стислий термін зробили велетенський об'єм робіт. За словами Петра Васильовича, левова частина коштів на капремонт (1 млн.300тис. грн.) надійшла з держбюджету завдяки клопотанням народного депутата Юрія Тимошенка, 200 тис. грн. – кошти з бюджету громади, також фінансове плече підклали підприємці, які зареєстровані на території ОТГ. Тут же, під оплески присутніх, голова громади подарував для школи сучасний широкоекранний телевізор. У свою чергу, Юрій Тимошенко зазначив, що і надалі по мірі можливостей залучатиме кошти до Матеївецької громади.
- Мені приємно бути у Матеївцях, і бачити, що кожна копійка з державного бюджету витрачена за призначенням. Такій громаді хочеться допомагати, адже тут амбітний голова, яким зроблено багато добрих справ для блага краян, - зазначив нардеп.
Учням успішного навчання, а учителям терпіння та легких робочих буднів також побажали депутат обласної ради Орися Книшук та директор школи Марія Корбутяк. Після символічного першого дзвінка понад півтори сотні школярів зайшли у просторі та світлі класи. Вперше сіла за шкільну парту 21 дитина. Для кожного першачка придбано конструктори, класи забезпечені ноутбуками, принтерами, ламінаторами. Вони - учні нової української школи, яка даватиме дітям не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь