Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОНОВЛЕНА ШКОЛА ВІДЧИНИЛА ДВЕРІ

Дата: 10.09.2018 11:53
Кількість переглядів: 1097

Цьогоріч День знань у Матеївецькому НВК ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ був по особливому святковим та урочистим. Місцевий храм науки за короткий відрізок часу отримав нове обличчя, і тепер відповідає усім стандартам Нової української школи. Ремонтні роботи тут проводилися у далеких 70-х, електропроводку міняли ще десятиліттям раніше…
Капітальний ремонт навчального закладу розпочався наприкінці червня, і за два місяці школа змінилась до невпізнаваності.


Зокрема, перероблено і піднято на старому корпусі верх, поміняно електропроводку, встановлено нову підлогу. У класних кімнатах нова стеля, оновлені стіни, підведено інтернет. Також зроблено капремонт у шкільній їдальні. Розширено площу їдальні, встановлено нову електроплиту. Облаштовано окремий санвузол для працівників кухні і техперсоналу, нову кладовку для зберігання продуктів. Взимку учням та педагогам тепло буде забезпечувати новий потужний котел на дровах.
На свято Першого дзвінка завітали почесні гості: отець Андрій Кузьмин, народний депутат України Юрій Тимошенко, очільник Матеївецької громади, депутат обласної ради Петро Книшук, депутат обласної ради, голова ФГ «Прометей» Орися Книшук. Вітаючи шкільну родину з початком навчального року, Петро Книшук подякував будівельникам, комунальному підприємству «Господарник», електрикам, учителям та батькам, які у стислий термін зробили велетенський об'єм робіт. За словами Петра Васильовича, левова частина коштів на капремонт (1 млн.300тис. грн.) надійшла з держбюджету завдяки клопотанням народного депутата Юрія Тимошенка, 200 тис. грн. – кошти з бюджету громади, також фінансове плече підклали підприємці, які зареєстровані на території ОТГ. Тут же, під оплески присутніх, голова громади подарував для школи сучасний широкоекранний телевізор. У свою чергу, Юрій Тимошенко зазначив, що і надалі по мірі можливостей залучатиме кошти до Матеївецької громади.
- Мені приємно бути у Матеївцях, і бачити, що кожна копійка з державного бюджету витрачена за призначенням. Такій громаді хочеться допомагати, адже тут амбітний голова, яким зроблено багато добрих справ для блага краян, - зазначив нардеп.
Учням успішного навчання, а учителям терпіння та легких робочих буднів також побажали депутат обласної ради Орися Книшук та директор школи Марія Корбутяк. Після символічного першого дзвінка понад півтори сотні школярів зайшли у просторі та світлі класи. Вперше сіла за шкільну парту 21 дитина. Для кожного першачка придбано конструктори, класи забезпечені ноутбуками, принтерами, ламінаторами. Вони - учні нової української школи, яка даватиме дітям не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь