A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ВИХОВУЮТЬ МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ

Дата: 08.10.2018 08:40
Кількість переглядів: 747

Мрія про найкращу школу нікого не оминає. Кожен учень хоче навчатися у хорошому закладі, усі батьки дбають, аби їх діти були оточені опікою, здобули глибокі знання та добре виховання. Школа має бути для дитини храмом душі, а храм – це не тільки дім, а почуття, які тебе зігрівають, дають тобі силу жити й усе перемагати. Матеївецька об’єднана  територіальна громада – це велика родина, де учні, вчителі, батьки, влада спільно творять майбутнє. Станом на 1 вересня 2018 року в Матеївецькій ОТГ працює 140 учителів, які допомагають здобувати освіту 748 учням та 175 вихованцям ЗДО.


Ми пишаємося здобутками учнів та педагогічних працівників. Наприклад, у 2017-2018 н. р. на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад наші учні здобули 11 призових місць, 3 призових місця – на ІІІ етапі, брали участь у захисті дослідницьких робіт. Маємо багато перемог в спорті, художній самодіяльності, високі результати по конкурсах «Колосок», «Кенгуру», «Соняшник», «Грінвич», «Лелека», «Лелеченя. Учителі ставали лауреатами конкурсу «Учитель року - 2018». Ми, щиро радіємо їхнім успіхам, бо ж ці успіхи – це й наші успіхи, і робимо все для того, щоб все нові і нові таланти з’являлися у нашій громаді.

Надійними помічниками педагогів є батьки учнів. Приємно відзначити, що вони активно включаються у освітній процес, допомагають з озелененням закладів, оновленням класних кімнат і освітніх закладів. Прикладом цього є проведений влітку капітальний ремонт Матеївецького НВК, днями відбудеться відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям біля Пилипівського НВК, а на свято Покрови Пресвятої Богородиці – відкриття після капітального ремонту Залучанського НВК. Триває добудова Дебеславцівської школи, облаштування альтернативного опалення у освітніх закладах. У цій великій справі щире спасибі хочеться сказати депутату ОДА, сільському голові об’єднаної територіальної громади Петру Васильовичу Книшуку. Завдяки його ініціативі, настирливості, господарському підходу, спонсорській допомозі Петра Васильовича та його родини, в громаді проводиться багато інших робіт.

Пріоритетом в роботі громади цього року була підготовка закладів загальної середньої освіти до нового навчального року, а саме нового освітнього середовища для учнів 1 класу Нової Української Школи. З коштів місцевого бюджету проведено співфінансування для придбання меблів, мультимедійного обладнання, закуплено ноутбуки, фабрики друку, ламінатори, телевізори, дидактичні матеріали, в окремих закладах проведено ремонти класних приміщень.

У наш з Вами непростий час на плечі працівників освіти лягає відповідальність за освітній процес молодого покоління українців, а отже вони фактично відповідають за те, яким буде майбутнє нашої держави. Виховання та навчання ніколи не було легкою справою, саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток. У дні початку золотої осені  хочеться привітати Вас, шановні колеги, з професійним святом – Днем працівників освіти! Глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаю Вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

Світлана ГОЛОВАНЬ, в.о. начальника відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь