Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ВИХОВУЮТЬ МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ

Дата: 08.10.2018 08:40
Кількість переглядів: 774

Мрія про найкращу школу нікого не оминає. Кожен учень хоче навчатися у хорошому закладі, усі батьки дбають, аби їх діти були оточені опікою, здобули глибокі знання та добре виховання. Школа має бути для дитини храмом душі, а храм – це не тільки дім, а почуття, які тебе зігрівають, дають тобі силу жити й усе перемагати. Матеївецька об’єднана  територіальна громада – це велика родина, де учні, вчителі, батьки, влада спільно творять майбутнє. Станом на 1 вересня 2018 року в Матеївецькій ОТГ працює 140 учителів, які допомагають здобувати освіту 748 учням та 175 вихованцям ЗДО.


Ми пишаємося здобутками учнів та педагогічних працівників. Наприклад, у 2017-2018 н. р. на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад наші учні здобули 11 призових місць, 3 призових місця – на ІІІ етапі, брали участь у захисті дослідницьких робіт. Маємо багато перемог в спорті, художній самодіяльності, високі результати по конкурсах «Колосок», «Кенгуру», «Соняшник», «Грінвич», «Лелека», «Лелеченя. Учителі ставали лауреатами конкурсу «Учитель року - 2018». Ми, щиро радіємо їхнім успіхам, бо ж ці успіхи – це й наші успіхи, і робимо все для того, щоб все нові і нові таланти з’являлися у нашій громаді.

Надійними помічниками педагогів є батьки учнів. Приємно відзначити, що вони активно включаються у освітній процес, допомагають з озелененням закладів, оновленням класних кімнат і освітніх закладів. Прикладом цього є проведений влітку капітальний ремонт Матеївецького НВК, днями відбудеться відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям біля Пилипівського НВК, а на свято Покрови Пресвятої Богородиці – відкриття після капітального ремонту Залучанського НВК. Триває добудова Дебеславцівської школи, облаштування альтернативного опалення у освітніх закладах. У цій великій справі щире спасибі хочеться сказати депутату ОДА, сільському голові об’єднаної територіальної громади Петру Васильовичу Книшуку. Завдяки його ініціативі, настирливості, господарському підходу, спонсорській допомозі Петра Васильовича та його родини, в громаді проводиться багато інших робіт.

Пріоритетом в роботі громади цього року була підготовка закладів загальної середньої освіти до нового навчального року, а саме нового освітнього середовища для учнів 1 класу Нової Української Школи. З коштів місцевого бюджету проведено співфінансування для придбання меблів, мультимедійного обладнання, закуплено ноутбуки, фабрики друку, ламінатори, телевізори, дидактичні матеріали, в окремих закладах проведено ремонти класних приміщень.

У наш з Вами непростий час на плечі працівників освіти лягає відповідальність за освітній процес молодого покоління українців, а отже вони фактично відповідають за те, яким буде майбутнє нашої держави. Виховання та навчання ніколи не було легкою справою, саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток. У дні початку золотої осені  хочеться привітати Вас, шановні колеги, з професійним святом – Днем працівників освіти! Глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаю Вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

Світлана ГОЛОВАНЬ, в.о. начальника відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь