A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Cерпнева конференція освітян

Дата: 07.11.2018 11:00
Кількість переглядів: 813

Новий навчальний 2018/2019 рік є визначним для освіти України, саме цього вересня розпочинається повномасштабне впровадження Нової Української школи та перехід загальної середньої освіти на 12-річне навчання.

Cерпнева конференція освітян - це щорічна робоча зустріч педагогів, яка в урочистій формі підсумовує проведену роботу за минулий навчальний рік та окреслює завдання на наступний навчальний рік.

Освітянська конференція «Про підсумки функціонування освітянської галузі  2017/2018 навчального року та пріоритетні напрями розвитку освіти закладів загальної середньої  освіти  Матеївецької  об'єднаної  територіальної громади » об’єднала педагогічних працівників закладів освіти Матеївецької ОТГ , які разом підбили підсумки 2017/2018 навчального року, пораділи успіхам, окреслити плани на прийдешній навчальний рік та обговорили питання впровадження Нової української школи.

  
Традиційно засідання серпневої конференції розпочалося із державного гімну України.
До вітального слова був запрошений сільський голова Матеївецької ОТГ  П.В. Книшук. Петро Васильович висловив слова вдячності педагогічним колективам за сумлінну працю та високу педагогічну майстерність.Також подякував керівникам закладів освіти за належну підготовку закладів до початку нового навчального року та роботу в умовах Нової української школи.

З аналізом досягнень освітянської галузі у 2017/2018 навчальному році та про готовність закладів загальної середньої освіти району до роботи в умовах Нової української школи виступила в.о начальника  відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ С.М. Головань. Яка чітко дала характеристику та звітність про роботу в минулому навчальному році та поради, завдання і настанови на новий навчальний рік.

  • З питанням організації нового освітнього простору виступила Корбутяк  М.С., директор Матеївецького НВК, яка доповіла, що неможливо навчати сучасних дітей так, як навчали нас.
  • Про стан і перспективи впровадження інклюзивного навчання в закладах освіти Матеївецької ОТГ – доповіла Вольська Л.М.,методист з питань освіти , яка акцентувала увагу всіх присутніх на тому,що інклюзія …
  • Про підсумки функціонування Школи мистецтв 2017/ 2018 н.р. та роботу на новий навчальний звіт  прозвітував  Волошенюк Федір Васильович, директор  Школи мистецтв Матеївецької  об'єднаної  територіальної громади .
  • Про стан готовності закладів освіти об'єднаної  територіальної громади до 2018/2019 н.р. довід до відома всіх присутніх Підлетейчук Михайло Мирославович, завідувач господарством.

Ряд питань, виступів, обговорень було проговорено та вирішено на серпневій конференції.

 

Підсумовуючи роботу педагогічної конференції, в.о начальника відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ С.М. Головань побажала освітянам натхнення та успіху,мудрості і терпіння спрямованих на підвищення якості освіти, яка б відповідала найвищим світовим стандартам та вимогам сучасності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь