A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

День працівників освіти

Дата: 07.11.2018 11:33
Кількість переглядів: 792

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує у лузі мереживо бабиного літа, час, коли червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим вчителям. Це безперечно нова сторінка в житті наставників молоді  - педагогів. Їм сіяти добре, розумне, вічне.

Фото без опису Фото без опису

У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає  День працівників освіти. День, коли  навчальні заклади майоріють осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Фото без опису Фото без опису

4 жовтня у Матеївецькій  ОТГ  відбулося урочисте дійство  під час якого заступник голови ОТГ  Л. Веселовський, отець Андрій Кузьмин, та в.о. начальника відділу освіти С. Головань привітали та нагородили почесними грамотами керівників та педагогів закладів освіти за сумлінну, чесну та добросовісну працю в галузі освіти, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, виконання посадових обов’язків, виховання дітей та учнівської молоді. Проте, найголовніший подарунок в цей день – це слова подяки до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці. Учні підготували чудові концертні номери й привітання. Змістовним і яскравим був виступ наймолодших школярів Замулинецького НВК (керівники Л.Дмитерко ,Н.Романюк). Захоплюючим та яскравим був виступ танцювального колективу дитячої школи мистецтв з композицією « Гуцульські візерунки»  під керівництвом В. Головань. Зачарували своїм співом солісти: М.Мироняк ( клас викладача М. Рутковської),Д. Кречко, (клас викладача І.Слободян), В. Семенчук( клас викладача М. Рутковської),           Б. Антонюк, учительський ансамбль «Рідна оселя» Замулинецького НВК (керівник Л.Дмитерко) і як завжди торкнулися струни серця народного аматорського духового оркестру «Водограй» (керівник М.Василевич).       

Фото без опису Фото без опису                                 

Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю і всієї України.                                                                



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь