A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Заходи до Дня захисника Вітчизни

Дата: 07.11.2018 11:36
Кількість переглядів: 1009

На протязі 5 -12 жовтня у всіх закладах  загальної середньої освіти Матеївецької  ОТГ відбулися заходи з нагоди Дня захисника Вітчизни. Було організовано та проведено низку тематичних заходів, виховні години, уроки мужності, лекції, бесіди,зустрічі з ветеранами та учасниками антитерористичної операції, покладання квітів до могил воїнів УПА, виставки художньої літератури, спортивні змагання тощо.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

12 жовтня класні керівники 1-7 класів провели години спілкування на тему «Україна. Шлях до незалежності», під час яких познайомили учнів з історією свята Дня захисника Вітчизни та пригадали традиції славного українського козацтва.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Учні 8-11 класів переглянули  художній фільм, мета якого була ознайомлення учнів з військовими традиціями українського народу. Після перегляду фільму відбулося активне обговорення, під час якого байдужих не виявилося, адже мужність, розум та козацька слава наших прадідів червоними нитками прописана на сторінках історії нашої України.

Фото без опису

Фото без опису

В Замулинецькому НВК вже є доброю традицією проводити свято «Посвята в козачата» для учнів 1 класу. Малюки продемонстрували свою спритність, кмітливість, ерудицію, вокальні здібності та гідно  витримали всі випробування. Також учні активно приймали участь у спортивних змаганнях, де показали, що в Матеївецькій ОТГ є справжні козаки й козачки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

12 жовтня 2018 року у Матеївецькому НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» відбулася урочиста хода з нагоди 76-ї річниці створення УПА. Учні 1-9-х класів урочисто крокували від стін рідної школи до символічної Могили борцям за волю України. Головною вулицею села лунали патріотичні, стрілецькі пісні, а в руках учасників ходи майоріли синьо – жовтий та червоно-чорний стяги.  Біля символічної могили учні  коротко пригадали історію Української Повстанської Армії та звеличили славу борців за волю України у піснях та віршах.

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

16 жовтня 2018 року у Матеївецькому НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» було проведено патріотичний збір під назвою «Змагання патріотів». Цей спортивний захід було присвячено Дню захисника України та Дню Українського козацтва. Всі учні та вчителі НВК зібралися на великому  футбольному полі с. Матеївці, де і мали змогу позмагатися у силі. Мужності та спритності. Учні 1-4-х класів провели «Веселі старти»; учні 5-9-х класів змагалися у 12-х спортивних конкурсах,перемогу в яких здобули команди 6-го  і 9-го класів.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь