A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Відкриття майданчика зі штучним покриттям у Пилипах

Дата: 16.11.2018 14:33
Кількість переглядів: 941

Відкриття майданчика зі штучним покриттям у Пилипах Матеївецької ОТГ стало справжнім святом  – це велика подія для спортивної громади. Головною метою даного проекту було привернути увагу молоді до активного способу життя та змістовного дозвілля. Створення умов для занять спортом дозволить виховувати здорову націю. Завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь району у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

Фото без опису

На урочистості, окрім місцевої та районної влади завітав настоятель церкви Пресвятої Троїці отець Роман, народний депутат України Юрій Тимошенко. Пан Юрій подарував футбольні м'ячі та вкотре наголосив у своєму виступі на тому, що йому приємно залучати кошти з держбюджету у Матеївецьку громаду, адже місцева влада не тільки ефективно їх використовує, а й сама активно долучається до співфінансування. З вітальними словами до присутніх та подякою всім, хто долучився до потрібної та корисної справи виступив голова Матеївецької сільської ради ОТГ Петро Книшук, староста Пилипів, Тростянки, Кропивища Роман Пустовар, директор Пилипівського НВК Михайло Герман. Оскільки відкриття майданчика співпало з професійним святом вчителів, то у цей день не могли не згадати теплим, щирим словом сіячів розумного, доброго, вічного. Очільник громади Петро Книшук та в.о. начальника відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ Світлани Головань вручили вчителям та педагогам-ветеранам подяки і квіти.  

Фото без опису

Гарний настрій усім забезпечили віртуози-духовики народного аматорського колективу «Водограй», художні виступи учнів та освітян. Зокрема, ансамбль вчителів Пилипівського НВК виконав пісню «Моє рідне село», слова і музику до якої написала колишня вчителька школи Марія Куреляк. Одразу після перерізання символічної стрічки та освячення, було чимало бажаючих поганяти м'яча на новому майданчику. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь