A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ПОЇДЕ МИКОЛАЙ НА ПЕРЕДОВУ

Дата: 21.12.2018 11:36
Кількість переглядів: 652

Благодійні шкільні ярмарки вже стали традиційними у Матеївецькій громаді. Торік школярі збирали кошти на лікування 11-річної дівчинки з Дебеславців, а напередодні довгожданого свята Миколая охоче відгукнулись на пропозицію мами одного з вояків, який нині захищає Україну на східних рубежах. 


До нас звернулась мама воїна з Перерова, який разом із побратимами боронить наш мир і спокій у Кримському, розповіла директор школи Марія Корбутяк. – Радо сприйняли пропозицію і батьки, і діти, тож ярмарок смаколиків вдався. Подивіться – ярмарок переповнений різними солодощами, лиш встигай смакувати. Попередньо така солодка благодійна акція відбулась у Перерівській школі, де 23 дітям вдалося зібрати одну тисячу 126 гривень!
Голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук щиро подякував дітям за їхню чуйність, а батькам – за виховання справжніх патріотів. Після святкового старту ярмарок загудів, немов вулик. Усі класи – від першачків до старшокласників – наввипередки пропонували різноманітні смаколики: печиво, цукерки, компоти, торти, галеретки, попкорн – аж очі розбігались і хотілося скуштувати усе. Активну участь у благодійному ярмарку смаколиків брали представники місцевої влади, депутатського корпусу, педагоги, батьки. Всі гуртом зібрали понад вісім з половиною тисяч гривень, які використають для новорічних подарунків військовим з Матеївецької ОТГ. Повезе подарунки на передову мама одного з воїнів. Зворушило те, що бійцям найбільше хочеться солодощів, кави, теплих шкарпеток – аби відчути новорічний настрій, дух свята. Як вдома…

  • Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь