A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

З КОЛЯДОЮ, БЮДЖЕТОМ, НОВИМИ ПЛАНАМИ

Дата: 27.12.2018 14:18
Кількість переглядів: 836

Два роки тому, напередодні Нового року утворилась Матеївецька об'єднана територіальна громада. За досить короткий проміжок часу, ОТГ серед кращих на Прикарпатті у плані соціально-культурного  розвитку. У планах голови Матеївецької сільської ради ОТГПетра Книшука – разом з однодумцями зробити рідну громаду однією з кращих в Україні.


Про це Петро Васильович заявив на урочистому відкритті новорічно-різдвяних святкувань. Після вітального слова очільника громади, глядачів розважали вихованці Матеївецького, Замулинецького НВК, аматори художньої самодіяльності клубу с. Дебеславці та  народний аматорський духовий оркестр «Водограй». Діти та дорослі колядували, засівали, ставили Різдвяну сценку, прославляючи Христа.

По завершенні урочистої частини відбулася ХVІ сесія Матеївецької ОТГ. Седед трьох десятків питань порядку денного, ключовим було прийняття бюджету на наступний рік. Серед актуального – депутати заслухали звіт сільського голови про роботу за 2018 рік та одноголосно затвердили Положення про персональні стипендії голови Матеївецької сільської ради ОТГ в галузі освіти для обдарованих дітей закладів загальної середньої освіти. Також місцеві парламентарі проголосували за затвердження Програми поводження з тердими побутовими відходами, погодили новий склад комісії по виявленню і ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, незаконному вивозу гравійно-піщаної суміші та обстеженню зелених насаджень. Під завісу сесії, розглянули низку земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь