A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Урочисте підбиття підсумків всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

Дата: 19.04.2019 14:44
Кількість переглядів: 961

    Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії. 

    Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу, як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне»

Конкурс «Учитель року -2019» став тим акордом , який налаштував серця і думки освітян на вияв кращих рис учительства через творче суперництво,  визнання, поцінування та пошанування - це завжди змагання. А для вчителів  - це ще одна можливість попрацювати над підвищенням своєї фахової майстерності. А це сприяє підвищенню рівня знань і умінь.

Це конкурс для відважних педагогів, що  наважилися піти на випробовування, аби утвердити своє педагогічне  «Я».

Сучасна освіта вимагає від педагога креативного, інноваційного підходу до освітнього процесу. Проведення районного туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» стало підтвердженням професійної майстерності, своєрідним підсумком творчих здобутків.

  Кожен етап Конкурсу був по-своєму цікавим, творчим, креативним. Проте основне випробування для конкурсантів -  урок у незнайомому класі. Вчителі провели цікаві уроки з використанням нестандартних методів навчання, вміло  застосовуючи сучасне мультимедійне обладнання. Уроки учасників конкурсу були особливими: мали своє обличчя, ауру, навчальні, розвиваючі та виховні цілі. Використання сучасних освітніх технологій та нових підходів до викладання предметів зацікавило як членів журі, так і учнів, з якими педагоги на уроці бачилися вперше.

 Так у мистецькому центрі “Світовид” відбулося нагородження переможців районного туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2019”. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 4 кращих педагогів  ЗЗСО Матеївецької ОТГ  у номінаціях “Учитель інклюзивного класу” - Юзюк Тетяна Ярославівна; «Основи здоров’я» - Амброзяк Надія Василівна та Назарійчук  Надія Степанівна, «Географія»- Николайчук Олег Мирославович.

Учасники конкурсу виявили достатню педагогічну майстерність, професіоналізм, ерудицію, уміння вдало використовувати сучасні інформаційно- комунікаційні технології під час конкурсного випробування.

Фото без опису

 За участь в конкурсі всі учасники були нагородженні грамотами управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, цінними подарунками та грошовими преміями , а заклади,де працюють педагоги  за ініціативою  сільського голови отримали  телевізори. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь