A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

НАЙДОРОЖЧИМ,НАЙРІДНІШИМ

Дата: 22.05.2019 09:46
Кількість переглядів: 882

Мама...Скільки любові, ніжності, доброти, наснаги і самопожертви містить це слово. І в юному віці, і у зрілих літах нам завжди потрібна мама, її ласка, погляд, мудре напутнє слово. Як би далеко не закинула нас доля, ми завжди відчуваємо турботливе серце матері, згадуємо її лагідні очі, які недосипали ночей, пам'ятаємо натруджені руки, які пестили нас у дитинстві.


У неділю, якраз у День матері, у Матеївцях віддали шану найдорожчим, найріднішим. Аудиторія, яка вщент заповнила глядацький зал місцевого Будинку культури, стала свідком чудової концертної програми. Особливо щиро пісенно-музичними композиціями вітали зі сцени матусь юні учасники святкового заходу – вихованці Віталії Гуменюк, Людмили Дмитерко, Мар'яни Рутковської, Вікторії Головань, Миколи Гришука, Романа Лукінчука, Василя Волошенюка, Іванни Слободян.
В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – матір. Саме від неї залежить виховання дитини, і саме мати прищеплює любов до рідної землі. Вдячності та поваги заслуговують сьогодні ті жінки, які у скрутний час наважились народити троє і більше дітей. Таких на території Матеївецької об'єднаної громади більше чотирьох десятків. Усіх берегинь роду людського теплими словами привітав очільник громади Петро Книшук. Петро Васильович запросив на сцену Людмилу Голіней, матір Віктора, Дмитра та Іванки, які радують нас своїми перемогами у важкій атлетиці. Петро Васильович подякував пані Людмилі за те, що разом з чоловіком виростили діток-чемпіонів, адже вони прославляють рідну громаду не тільки на всеукраїнській, а й міжнародній спортивній арені. На знак подяки за вагомі успіхи у спорті сільський голова ОТГ вручив дітям грошові сертифікати.
Серед творчого багатоголосого розмаїття виконавців музичні вітання матерям дарували Народний аматорський духовий оркестр "Водограй", солісти оркестру Мар’яна Рутковська, Василь Волошенюк, Вікторія Тодорів, Марія Стефурак та інші. Завершальним акордом концертної програми була зворушлива пісня "Мамина любов" у виконанні директора Дитячої школи мистецтв Василя Волошенюка.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь