Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЗАМУЛИНЦІ!

Дата: 06.06.2019 10:48
Кількість переглядів: 669

Одне з найкращих сіл Матеївецької ОТГ – Замулинці – відзначило своє гонорове 415-ліття. До цієї дати готувались активно і наполегливо.
– Відремонтували Будинок культури, фельдшерсько-акушерський пункт, заасфальтували відрізок дороги у центрі села, встановили тротуари, велику роботу провели біля церкви з нагоди її 180-ліття, – розповів ОТГ Петро Книшук. – Вважаю, завдяки об’єднанню наших сіл у одну громаду маємо всі можливості покращити місцеву інфраструктуру і життя усіх мешканців.


З першого вересня школа у Замулинцях набуде статусу опорної: значно покращиться матеріально-технічне забезпечення навчального закладу, зросте рівень освітянських послуг, наші діти отримають величезні можливості для майбутніх успіхів. Ми завжди вкладали і вкладаємо кошти у підростаюче покоління, адже діти – наше майбутнє. Тому тішимось, що у нас є школа мистецтв, спортивна школа, є люди, які ведуть наших дітей до перемог. Щиро дякую усім, хто докладає зусиль для виховання дітей у нашій громаді. У Замулинцях живуть працьовиті й талановиті люди. Гордимося нашими відомими краянами: професорами Селезінкою, Волощуком, письменницями Бритвак, Коризмою, науковцями Микитюк, Сліпанюк та багатьма іншими. Дякую нашим людям за працю і щире вболівання за спільні справи, запрошую всіх, хто працює за кордоном, повертатись додому, працювати на рідній землі. 
– Дякуємо нині небу, що дало нам сонячну погоду на таке довгождане свято, – усміхається староста Семаківців, Замулинців, Криничок Іван Назарійчук. – Дні народження села завжди об’єднують громаду, стають незабутніми і для старших, і для малих. 
– Сьогодні ми переконуємось, що створення об’єднаної територіальної громади дало величезні можливості селам. Бачу позитивні зміни, бажаю успіхів усім мешканцям у подальшому розвитку громад, – наголосив голова райдержадміністрації Любомир Глушков.
– Де би я не був, завжди пам’ятаю рідне село, місце, звідки пішов у світи, – зізнається Мирослав Волощук, завкафедрою агрохімії і ґрунтознавства Прикарпатського університету. – Разом із директором школи Світланою Юзюк ми підготували книжку про рідне село, про його історичні пам’ятки і відомих людей. Тож дуже дякую за сьогоднішнє свято – це важливо для всіх, хто тут народився…
Тим часом на великій сцені посеред обласканого сонцем стадіону розгорталось велике мистецьке дійство, підготовлене місцевими аматорами. Звідусіль смачно пахло – яке ж свято без щедрої гостини. Усміхались діти, плескали в долоні бабусі, молодь танцювала до темної ночі. З днем народження, Замулинці! 

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь