Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

БЕЗПЕКА - ПОНАД УСЕ

Дата: 20.08.2019 09:14
Кількість переглядів: 636

У Матеївецькій об'єднаній територіальній громада стартувала сесія з розробки планів безпеки для спеціалістів з ОТГ Івано-Франківщини в рамках ініціативи «Вдосконалення цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах України». Проєкт організовано Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

У навчальній сесії беруть участь п’ять прикарпатських громад. Окрім  Матеївецької, це Рожнівська, Старобогородчанська, Ланчинська та Космацька ОТГ. Усі вони  переймають досвід польських добровільних пожежних команд.


У відкритті сесії взяв участь директор Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Панасюк. На його переконання, забезпечення безпеки в громаді є одним з ключових факторів для успішного розвитку ОТГ у багатьох напрямках.

  В рамках триденного навчання на базі Матеївецької ОТГ проходять робочі наради та обговорення попередньо напрацьованих представниками ОТГ матеріалів, відбувається оцінка характеристики та дискусія щодо розробки стратегії та плану безпеки для кожної з ОТГ.

Ініціатива має на меті допомогти громадам у розробці планів безпеки та спростити з допомогою експертів і практиків запуск роботи добровільної пожежної команди у кожній з п’яти обраних громад. Супровід ОТГ в рамках реалізації ініціативи здійснюють генерал пожежної служби у відставці Марек Ковальські, який є координатором проєкту, а також двоє експертів Асоціації добровільних пожежних команд Республіки Польща разом з представниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь