A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ЧЕМПІОН СВІТУ - З МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 04.09.2019 10:52
Кількість переглядів: 621

У заключний день чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, який відбувся у канадському місті Реджайна, збірна команда України поставила переможну крапку, поклавши до скарбниці ще одну золоту та бронзову медалі!
Віктор Голіней, уродженець Залуччя, студент-другокурсник Коломийського інституту Прикарпатського університету, в категорії понад 120 кг став чемпіоном світу з сумою триборства 1035 кг та зібрав повний комплект малих золотих медалей! 402,5 кг у присіданні, 300 у жимі та 332,5 кг у тязі - такий здобуток вихованця Грицко В.П. Вітаємо!



Також бронзу здобув вінничанин Володимир Кравець. Він піднявся на третю сходинку п‘єдесталу у ваговій категорії до 120 кг з сумою триборства 852,5 кг. У присіданні спортсмен виборов малу срібну медаль з результатом 335 кг та бронзові нагороди у жимі- 225 кг та тязі- 292,5 кг. 
До слова, у командному заліку серед юніорів Україна зайняла перше місце, третє серед дівчат і також третє серед юніорок. Русаненко Дар‘я посіла друге місце в абсолютному заліку серед дівчат, а Костянтин Мусієнко став абсолютним чемпіоном світу серед юніорів.

У вівторок Матеївецька об’єднана територіальна громада перед початком чергової сесії ОТГ вітала свого новонародженого чемпіона світу з пауерліфтингу Віктора Голінея. Юнака разом із щасливою мамою Людмилою зустрічали гучними оплесками. Авжеж, у 19 років стати чемпіоном світу, зібрати повний комплект малих золотих медалей – це вам не абищо! Щирі слова захоплення, визнання, зичення нових перемог лунали тепло і зворушливо, як буває тільки вдома. Саме мальовниче Залуччя Матеївецької ОТГ виколисало майбутнього чемпіона світу, чималий внесок у його спортивне зростання зробили батьки Людмила і Василь Голінеї, а тренер СК «Локомотив» Василь Грицко розгледів його потенціал вже давно. Отож голова ОТГ Петро Книшук адресував чемпіону світу найкращі побажання, акцентуючи на тому, що така велика перемога – гордість не тільки для громади, а й для всієї України. Матері чемпіона вручили розкішні троянди, а завершальним акордом вітань став сертифікат на отримання премії голови Матеївецької ОТГ Петра Книшука на суму 20 тисяч гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь