Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Польські колеги-бібліотекарі на теренах Матеївецької громади

Дата: 21.10.2019 13:11
Кількість переглядів: 902

Обмін досвідом – це завжди цікаво та пізнавально, а обмін досвідом в міжнародному форматі є ще більш цінним. Ми ділимось власним досвідом та напрацюваннями, а взамін отримуємо ще більше ідей для втілення у своїй громаді.

    18 жовтня 2019 року у нашу громаду завітали почесні гості: працівники Воєводської публічної бібліотеки ім. Е.Смолки в польському місті Ополе -  директор бібліотеки пан Тадеуш Хробак, бібліотекарі Кристина Павловська, Барбара Гедройч, Здіслава Бернаш-Косна, головний спеціаліст з персоналу Ева Котиня, водій Роберт Дудек; начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Володимир Федорак, директор Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Людмила Бабій, директор Коломийської ЦРБ Наталія Тарновецька.

   Гості відвідали публічну бібліотеку с. Замулинці, ознайомились з роботою спортивно-дозвільного центру (тренажерного залу).

   У с. Матеївці відбулася зустріч з сільським головою ОТГ Петром Книшуком. Гості відвідали новозбудований храм – ПЦУ Покрови Пресвятої Богородиці та переглянули концерт художньої самодіяльності нашої громади у Будинку культури с. Матеївці.

   Робочий день закінчився засіданням круглого столу, де Директор Воєводської публічної бібліотеки Т. Хробак розповів про досвід організації бібліотечної справи у гмінах Опольського воєводства.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь