Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Свято тих, хто зберігає, розвиває і відтворює духовні скарби народу

Дата: 07.11.2019 11:01
Кількість переглядів: 631

7 листопада в обласній філармонії ім. Іри Маланюк відбулися урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Фото без опису Фото без опису

   Вітали з професійним святом тих, хто робить неоціненний внесок у відродження української національної культури, розвиток народної творчості та просвітницької діяльності, очільники Прикарпаття – обласної державної адміністрації Денис Шмигаль і обласної ради Олександр Сич, начальник управління культури, національностей та релігій – Володимир Федорак та голова обласної організації профспілки працівників культури – Богдан Бойчук.

  Сфера культури надзвичайно важлива, бо вона збагачує нас духовно, дає нам можливість розвиватися, дає натхнення і тримається на високих інтелектуалах і натхненниках, - зазначив Денис Шмигаль.

    Людина – це не тіло, яке потребує їсти, людина – це свідомість і цінності. Якщо ми говоримо про відношення до культури, то в державі воно буде позитивно зростати тоді, коли буде зростати розуміння необхідності плекання цінностей. Бо якщо ми не плекаємо свої цінності і культуру, яка є одним з основних елементів ідентичності, то хто ми є? Ми є просто економічно привабливою територією з населенням, а не з нацією – відзначив у вітальному слові Олександр Сич.

Фото без опису

     За значний внесок у розвиток культури на Прикарпатті грамотою керівників області був нагороджений голова нашої громади – Петро Книшук

   Завдяки підтримці сільського голови Петра Васильовича Книшука своє професійне свято відзначили і працівники культури Матеївецької ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь