Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2019 13:40
Кількість переглядів: 621

– Децентралізація – це насамперед спосіб змінити на краще життя у наших селах. Наша громада за три роки у нових бюджетних умовах має чималі досягнення. Вдалося змінити на краще життя мешканців сіл у всіх галузях. Невелика за територією і кількістю населення Матеївецька ОТГ спромоглася закумулювати максимум наявних ресурсів задля розвитку територій.


Відремонтовано дороги, зроблено капітальний ремонт у школах, ФАПах, клубах, адмінбудівлях, придбано комп’ютерну техніку і підручники для шкіл, встановлено вуличне освітлення, облаштовано багатофункціональні спортивні майданчики зі штучним покриттям та багато іншого. Створено власне комунальне підприємство і придбано чимало різної техніки для його успішної діяльності. Маємо сміттєвоз і забезпечуємо збір і вивезення твердих побутових відходів із сіл громади. У нас створено перший на Коломийщині опорний заклад освіти – Замулинецький ліцей. Відновлено сакральну спадщину Храму «Перенесення мощей святого Миколая» у Замулинцях. Ми вкладаємо кошти у дітей, у наше майбутнє, тож маємо у громаді спортивну школу, школу мистецтв, у кожному селі – дитячі майданчики. Ми також першими ще у 2017 році створили свій центр первинної медико-санітарної допомоги. Діє своя пожежна команда. Незабаром почне обслуговувати краян Центр надання адміністративних послуг. Це тільки коротко про наші справи, а загалом у громаді нема жодного куточка, де б не відчули ефективних змін на краще. За три роки від створення у нас реалізовано понад 150 проектів в 12 селах, що входять до ОТГ. Капітально відремонтовано понад 15 кілометрів комунальних доріг. Використовували кошти інфраструктурної субвенції на розвиток ОТГ, із держбюджету та ДФРР, а також власні надходження. Допомагала з фінансуванням і обласна влада. Громада сама визначає першочерговість заходів, а коли є результат — маємо заохочення до праці. Найбільше моє бажання – досягти такого рівня життя у громаді, щоб молодь не хотіла виїжджати на заробітки за кордон, не тікала у великі міста, а працювала тут, вдома. Хочу, щоб села жили, люди працювали тут і мали добру зарплатню.

З нагоди професійного свята хочу привітати депутатів, старост, працівників органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного мешканця бути почутим. Особливі слова подяки – ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток.  Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку рідної громади, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!  Нехай багатий досвід роботи в органах самоврядування стане рушієм добрих змін у нашій громаді! Зі святом, колеги!

З повагою, голова Матеївецької ОТГ Петро КНИШУК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь