A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2019 13:40
Кількість переглядів: 595

– Децентралізація – це насамперед спосіб змінити на краще життя у наших селах. Наша громада за три роки у нових бюджетних умовах має чималі досягнення. Вдалося змінити на краще життя мешканців сіл у всіх галузях. Невелика за територією і кількістю населення Матеївецька ОТГ спромоглася закумулювати максимум наявних ресурсів задля розвитку територій.


Відремонтовано дороги, зроблено капітальний ремонт у школах, ФАПах, клубах, адмінбудівлях, придбано комп’ютерну техніку і підручники для шкіл, встановлено вуличне освітлення, облаштовано багатофункціональні спортивні майданчики зі штучним покриттям та багато іншого. Створено власне комунальне підприємство і придбано чимало різної техніки для його успішної діяльності. Маємо сміттєвоз і забезпечуємо збір і вивезення твердих побутових відходів із сіл громади. У нас створено перший на Коломийщині опорний заклад освіти – Замулинецький ліцей. Відновлено сакральну спадщину Храму «Перенесення мощей святого Миколая» у Замулинцях. Ми вкладаємо кошти у дітей, у наше майбутнє, тож маємо у громаді спортивну школу, школу мистецтв, у кожному селі – дитячі майданчики. Ми також першими ще у 2017 році створили свій центр первинної медико-санітарної допомоги. Діє своя пожежна команда. Незабаром почне обслуговувати краян Центр надання адміністративних послуг. Це тільки коротко про наші справи, а загалом у громаді нема жодного куточка, де б не відчули ефективних змін на краще. За три роки від створення у нас реалізовано понад 150 проектів в 12 селах, що входять до ОТГ. Капітально відремонтовано понад 15 кілометрів комунальних доріг. Використовували кошти інфраструктурної субвенції на розвиток ОТГ, із держбюджету та ДФРР, а також власні надходження. Допомагала з фінансуванням і обласна влада. Громада сама визначає першочерговість заходів, а коли є результат — маємо заохочення до праці. Найбільше моє бажання – досягти такого рівня життя у громаді, щоб молодь не хотіла виїжджати на заробітки за кордон, не тікала у великі міста, а працювала тут, вдома. Хочу, щоб села жили, люди працювали тут і мали добру зарплатню.

З нагоди професійного свята хочу привітати депутатів, старост, працівників органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного мешканця бути почутим. Особливі слова подяки – ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток.  Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку рідної громади, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!  Нехай багатий досвід роботи в органах самоврядування стане рушієм добрих змін у нашій громаді! Зі святом, колеги!

З повагою, голова Матеївецької ОТГ Петро КНИШУК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь