A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ГОЛОВА ЗВІТУВАВ, ДЕПУТАТИ ГОЛОСУВАЛИ

Дата: 31.01.2020 09:04
Кількість переглядів: 663

Майже п'ять десятків питань було винесено на порядок денний 26 сесії Матеївецької ОТГ. На початку засідання депутати заслухали звіт сільського голови Петра Книшука. У своєму виступі очільник об'єднаної громади відзначив об'ємну роботу, яка проведена по соціально-економічному, культурному розвитку населених пунктів громади. Зокрема, голова акцентував увагу на розвитку освіти Матеївецької ОТГ.


– Для покращення надання освітніх послуг заклади загальної середньої освіти громади, три педагогічні працівники яких брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року», отримали сучасні телевізори. Чотири переможці ІІ етапу Всеукраїнських предметних учнівських олімпіад та конкурсів – персональні планшети, 10 дітей за 2 і 3 місця: цінні подарунки, енциклопедії. Запроваджено Персональні стипендії сільського голови Матеївецької ОТГ в галузі освіти для обдарованих дітей. В Залучанському НВК проведено капітальний ремонт, розширено приміщення закладу дошкільної освіти – це дало можливість створити ще одну групу на 25 місць. У серпні 2017 року відкрита Матеївецька школа мистецтв, з вересня 2018 року створено Центр дозвілля для дітей та юнацтва, які працюють за туристично-краєзнавчим та фізкультурно-спортивним напрямом. Більша частина працівників школи мистецтв та центру дозвілля є основними працівниками закладів загальної середньої освіти, також вони довантажені годинами в позашкільних закладах. Це дало можливість нашим жителям громади отримати робочі місця та повне тижневе навантаження, – наголосив П. Книшук.
По фінансових, земельних, освітянських, господарських питаннях доповідали фахівці відповідних галузей: Надія Зубенко, Володимир Багайлюк, Світлана Головань, Михайло Підлетейчук. Також депутати одноголосно підтримали клопотання про представлення до присвоєння почесного звання "Заслужений працівник культури України" викладачці школи мистецтв, учительці музики Замулинецького НВК Людмилі Дмитерко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь