A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ЧИ ПОСЛАБЛЯТЬ КАРАНТИН НА ПРИКАРПАТТІ?

Дата: 06.05.2020 11:08
Кількість переглядів: 536

Уряд анонсував послаблення карантинних обмежень в Україні з 11 травня. Однак, рішення про відновлення роботи тих чи інших закладів прийматиме влада на місцях. Під час брифінгу 5 травня, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів розповів, що на Прикарпатті послаблення карантинних обмежень може відрізнятися від інших регіонів України, оскільки Івано-Франківщина входить у трійку областей-лідерів за поширенням коронавірусної інфекції.


Так, з 11 травня в державі планують дозволити відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, салони краси, перукарні, літні майданчики кафе та ресторанів. Також дозволять роботу кав'ярень із обслуговуванням на виніс, магазинів, що знаходяться в окремих приміщеннях та продають непродовольчі товари, магазинів дитячого одягу та взуття, адвокатських та нотаріальних контор, музеїв, стоматологій, сервісів побутової техніки, а також залів для тренувань з командних видів спорту на закритих базах.

"Буде обов'язкова термометрія співробітників та відвідувачів усіх цих закладів, дотримання соціальної дистанції, масковий режим. Дотримання карантинних умов контролюватиме місцева влада, яка зможе обмежити роботу закладів", — зазначив Віталій Федорів. Чи відбудеться послаблення карантину на Прикарпатті, стане відомо згодом. Очільник облдержадміністрації наголосив: "У нас ситуація може бути дещо іншою, оскільки мова йде про адаптивний карантин. Рішення буде прийматися обласною комісією з ТЕБ і НС ближче до 11 травня. Якщо будуть фіксуватися нові випадки захворювання та збільшення летальності, карантинні обмеження в області продовжать".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь