A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Відлуння першого дзвоника

Дата: 01.09.2017 16:32
Кількість переглядів: 1047

Свято першого шкільного дзвоника у початковій школі села Тростянка було особливо теплим, наче родинним. Чи це маленька ошатна школа створює таку атмосферу, чи всього двадцять школярів, чиї батьки, дідусі-бабусі добре знають одне одного і всіх педагогів?..


Тим не менше, шестеро першачків гордо крокували на свою першу в житті шкільну лінійку за руку з батьками. Їм пощастило, бо навчальний заклад за літо змінився кардинально: тут повністю перекрили дах, поміняли електрообладнання, встановили теплі туалети, теплу підлогу, енергозберігаючі вікна і двері, внутрішню плитку, викопали криницю, провели воду і каналізацію, повністю відремонтували усі приміщення. Власне, про це й розповіла на урочистостях директор школи Дарія Воронюк, щиро дякуючи за сприяння голові Матеївецької ОТГ Петру Книшуку. Разом зі школярами Петро Васильович посадив на шкільному подвір’ї калинову алею, вручив подяку директору, побажав дітям успіхів, а їхнім батькам – активної участі у житті громади.

 

Особливістю цьогорічного першовересня у Дебеславцях стало те, що навіть під час урочистої лінійки не припинялась робота на добудові школи. Тут уже залито фундамент, майстри мурують стіни, де розмістяться чотири класні кімнати. До кінця року планують вимурувати і накрити всю новобудову. Тож на шкільній лінійці йшлося про те, що зовсім скоро усі школярі навчатимуться разом в одному новому корпусі. У підвальному приміщенні уже почала діяти шкільна їдальня, де щодня дітям пропонують смачні обіди. Біля школи облаштовано сучасний спортивний майданчик, тож голова ОТГ Петро Книшук наголошував під час свята на тому, що тільки всім разом, з активною участю мешканців села, вдасться модернізувати Дебеславці, перетворити їх на село, де хочеться жити, господарювати, народжувати дітей…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь