A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Жовто-блакитний колір нашої свободи

Дата: 05.05.2021 13:18
Кількість переглядів: 434

    4 травня 2021 року в с. Дебеславці Матеївецької громади відбулось Свято прапора «Золотиться сонцем твій стяг». 54 роки тому саме у цьому селі замайорів синьо-жовтий прапор. 1967 року на другий день Великодня на місці теперішнього пам’ятного хреста невідомий повісив синьо-жовтий стяг. Село попало під тотальну перевірку. 
   Біля пам’ятного хреста проведено панахиду за загиблими воїнами, борцями за волю та незалежність та концерт за участю аматорів клубу та Дебеславцівської гімназії.

Фото без опису
   На захід завітали депутат Івано-Франківської обласної ради Богдан Книшук та заступник голови Матеївецької сільської ради Володимир Багайлюк, які  привітали громаду та гостей села зі світлим святом Воскресіння Христового. 
    Богдан Петрович висловив сподівання, що наші діти і онуки не схиблять і побудують гідне майбутнє, що втримають незалежність, за яку віддало своє життя минуле покоління, пам’ятатимуть, дбатимуть і примножуватимуть передане їм, берегтимуть незалежність і ніколи не нарікатимуть на Україну, бо самі є ковалями своєї долі. А насамперед шануватимуть кров’ю виборену свободу в честь дідів і прадідів, які погинули в лісах та катівнях.
   Багато століть відбувалося формування нашого шляхетного та яскравого стягу – зазначив Володимир Ярославович. Багато поколінь захисників української землі – нашої Вітчизни – проливали кров та клали на плаху історії свої голови за цей величний символ.
       Наш прапор – це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у зоні АТО за свободу та незалежність нашої країни! Це - Символ свободи і волі, віри та сили українського народу.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь