A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

7 причин, чому Ваша дитина повинна займатися у мистецькій школі

Дата: 11.08.2021 14:29
Кількість переглядів: 2715

1 вересня розпочнеться навчання у Матеївецькій дитячій школі мистецтв. Тому хто бажає здобути початкову мистецьку освіту ласкаво запрошуємо здобути її ази.

 

Ось чому ваша дитина повинна займатися у дитячій школі мистецтв:

  • Вчені довели, що заняття музикою сприятливо впливають на мозок. У дітей, які займаються музикою, однаково розвинені обидві півкулі. Музика розвиває логіку, пам'ять, уяву. Розвиток слуху допомагає швидше оволодіти іноземними мовами.
  • Багато батьків вважають, що в їхніх дітей немає здібностей до музики, образотворчого мистецтва. Це помилка. Тільки в процесі роботи можна визначити, наскільки схильна дитина до занять. Словом, щоб дізнатися, потрібно спробувати. Іноді через рік-два дитина ніби розкривається, виявляючи приховані глибинні здібності.
  • Дитинство має пройти в напруженій роботі. Чим різноманітнішою буде діяльність дитини - тим точніше ви зможете визначити її здібності та знайти область, де на неї чекає успіх. Але якщо дитина перепробувала різні види діяльності - музику, танці, малювання, відвідувала різноманітні технічні гуртки - у неї не буде сумнівів з вибором професії.
  • Багатьма видами діяльності можна опанувати, якщо займатися ними з дитинства. Музика, хореографія та малювання - в їх числі. Як правило, дорослим набагато складніше навчитися грати на інструменті, оволодіти азами образотворчого мистецтва та вправно виконувати основні танцювальні рухи. Так не втрачайте часу! Якщо до 10-11 років не почати грати, танцювати, малювати, потім навчитися буде практично неможливо.
  • Учні в мистецьких школах навантажені набагато більше. Але це компенсується задоволенням від виступів на концертах. У дітей формується організованість, що стає в пригоді, коли вони стають студентами. Надлишок вільного часу в дитинстві шкідливий. Нехай краще займається різними видами творчості, ніж просиджує перед телевізором. Ви будете спокійншими, якщо знатимете, що дитина знаходиться в школі мистецтв, а не десь на вулиці з сумнівними друзями.
  • Музика, мистецтво добре впливає на організм на фізіологічному рівні: стиль бароко розвиває пам'ять, класицизм стимулює розвиток інтелекту, імпресіонізм знімає емоційну напругу, фольклор пробуджує генну пам'ять, а григоріанський хорал, окрім усього іншого, сприяє м'язовій релаксації. Діти, які займаються музикою, танцями, малюванням по-іншому сприймають світ, вчаться отримувати від нього задоволення від побаченого та почутого.
  • Музика, образотворче мистецтво може стати майбутньою професією. А якщо ні, то творчі здібності дитина все-таки розвине...

Тож гостинно запрошуємо до нас на навчання!

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь