A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Ти у серці нашім, Україно

Дата: 25.08.2021 11:03
Кількість переглядів: 4169

    Незалежність для українців - це насамперед нові можливості та торжество прав людини. Сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили - це ті речі, які гарантують усім українцям гідне майбутнє.

    30-та річниця незалежності  України для Матеївецької громади була дуже насиченою. Хоча накрапав невеличкий дощик, проте він не відмінив святкування. Біля моголи Січових Стрільців с. Тростянка відбулася панахида та концертна програма «Моя Україно, єдина та вільна». У святкуванні взяли участь отець Іван Ільчишин, староста сіл Кропивище, Пилипи, Тростянка Петро Дригаловський, ансамбль дівчат клубу с. Тростянка та громадськість села.

З нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України бібліотека с. Замулинці організувала для своїх відвідувачів книжкову виставку "Вільна, соборна, могутня, єдина - ненька моя Україна"" та провела конкурс малюнків " Що для мене Україна". Юні читачі бібліотеки висловили свої  почуття і любов до рідної держави через творчість - свої мрії та сподівання залишили в малюнках...

         Відбулося і святкування біля могили Січовим Стрільцям у с. Пилипи за участю отця Юрія – настоятеля Храму Пресвятої , учнів Пилипівської гімназії, вихованців ДШМ,  громадськості.

          Біля могили борцям за волю та незалежність України у с. Трач працівники закладів культури Трацького старостинського округу спільно з священником, старостою, вчительським колективом провели панахиду та патріотичну годину «Тобі, Україно, я пісню співаю».

   Біля могили Січових Стрільців у с. Кропивище відбулася поминальна панахида та патріотична година «Ми діти твої, Україно!»

    Ми знаємо, що подальше утвердження державного суверенітету й демократії, розбудова конкурентоспроможної ринкової економіки, активна участь у житті світової спільноти, євроінтеграційні перспективи нашої держави – це надійна гарантія процвітання України та її майбутнього членства в сім’ї народів Об’єднаної Європи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь