A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Діяльність Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 10.12.2021 08:22
Кількість переглядів: 299

Фото без описуЗ нагоди Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, що відзначають 10 грудня нагадуємо, що безоплатна правова допомога - це правові послуги, що охоплює надання правової інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань; складення заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру; здійснення представництва інтересів особи в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; забезпечення захисту особи від обвинувачення; надання особі допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

За період І-ІІІ квартал 2021 року Коломийським місцевим центром з надання БВПД та бюро правової допомоги, що є його відокремленими структурними підрозділами, було зареєстровано 5079 звернень клієнтів, 4588 особам було надано правову консультацію, 491 із них написали письмову заяву про надання БВПД.

В результаті розгляду письмових заяв про надання БВПД, було прийнято 484 рішень про надання БВПД та надано 202 доручення адвокатам та 318 наказів штатним працівникам (представництво клієнта в суді або оформлення процесуальних документів). По семи письмовим зверненням було надано відмову у наданні БВПД.

Крім цього, Коломийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в тому числі бюро правової допомоги, за І-ІІІ квартали 2021 року було:

•        проведено 183 правопросвітницькі заходи ;

•        надано методичну допомогу 48 органам місцевого самоврядування та установам - провайдерам БПД (громадським організаціям, волонтерським рухам, юридичним особам приватного права), з якими налагоджено співпрацю щодо надання безоплатної правової допомоги;

•        розміщено у ЗМІ 86 інформаційних матеріалів з питань надання БПД.

Система надання безоплатної правової допомоги працює для того, щоб кожна людина мала можливість захистити свої права. Якщо вам необхідно отримати юридичну консультацію чи отримати адвоката для представництва ваших інтересів у суді, звертайтесь до Коломийського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги за адресою місто Коломия, вулиця Міцкевича, 8.

Графік роботи: ПН, ВТ, СР, ЧТ, - 09:00 – 18:00; ПТ – 09:00 – 16:45.

Тел: +38 (03433) 4- 63 -76,   +38 (068) 46 00 709

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь