Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

УЧИТЕЛЯМ – ПРЕМІЇ, ШКОЛІ – ТЕЛЕВІЗОР

Дата: 02.02.2018 17:12
Кількість переглядів: 1186

Відтепер у загальноосвітніх навчальних закладах Матеївців, Замулинців, Пилипів будуть сучасні плазмові телевізори. Педагоги вищеназваних шкіл представляли Матеївецьку ОТГ на районному етапі конкурсу «Учитель року-2018». В знак подяки учителям передбачена премія, а для навчальних закладів – телевізори. Передовиків освітянської ниви привітав голова Матеївецької сільської ради ОТГ Петро Книшук та методист з питань освіти Світлана Головань. 

 

– Участь у цьому престижному конкурсі – це підвищення рівня кваліфікації, чергова сходинка до професійних висот та підняття іміджу нашої громади. Завдячуючи талановитому учителю української мови і літератури Вікторії Тодорів, у вашій школі від сьогодні буде великий сучасний телевізор, – зазначив Петро Книшук, вітаючи Пилипівську шкільну родину на урочистій лінійці. 
З побажаннями успіхів у непростій роботі, визнання та сходження до вершини педагогічного олімпу, Петро Книшук та Світлана Головань вітали ще одного учасника конкурсу – Ганну Сав'юк. Ганна Іванівна вже майже три десятиліття прищеплює матеївецькій дітворі любов до рідної мови, до величі друкованого слова. Очільник громади висловив сподівання, що наступного року в Матеївцях зросте кількість бажаючих спробувати власні сили на більш високому рівні та поцікавився відвідуванням уроків учнями. За словами Петра Васильовича, з початку поточного навчального року внесені зміни у Закон про освіту. У документі, зокрема, йдеться про те, якщо учень не з'являється на заняття протягом десяти днів підряд без поважних причин, дирекція школи зобов'язана повідомити про цей факт місцевий відділ Нацполіції та службу у справах дітей. 
Учителю німецької мови Замулинецького НВК Лілії Мицак дякували за участь у конкурсі почесні гості, директор Світлана Юзюк, колеги та учні під час проведення завершального етапу тижня української мови та літератури. Останній день методичного тижня під назвою «Українські вишиванки – наче райдужні світанки» тут пройшов по особливому цікаво. Серед пісенних виступів з танцями, інтелектуальних ігор, варто відокремити майстер-клас з вишивки. Уміло вправляти голкою і ниткою дітвору навчала Марія Квартюк. Пані Марія понад тридцять років викладає трудове навчання, а її вихованці не раз представляли рідну школу в обласних конкурсах народних ремесел. 
Підсумовуючи робочу поїздку до навчальних закладів, голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук зазначив, що освітянські питання у його роботі серед пріоритетних. Кращих педагогів та учнів й надалі будуть відзначати, щоб іншим був стимул для зростання. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь