A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

УЧИТЕЛЯМ – ПРЕМІЇ, ШКОЛІ – ТЕЛЕВІЗОР

Дата: 02.02.2018 17:12
Кількість переглядів: 1161

Відтепер у загальноосвітніх навчальних закладах Матеївців, Замулинців, Пилипів будуть сучасні плазмові телевізори. Педагоги вищеназваних шкіл представляли Матеївецьку ОТГ на районному етапі конкурсу «Учитель року-2018». В знак подяки учителям передбачена премія, а для навчальних закладів – телевізори. Передовиків освітянської ниви привітав голова Матеївецької сільської ради ОТГ Петро Книшук та методист з питань освіти Світлана Головань. 

 

– Участь у цьому престижному конкурсі – це підвищення рівня кваліфікації, чергова сходинка до професійних висот та підняття іміджу нашої громади. Завдячуючи талановитому учителю української мови і літератури Вікторії Тодорів, у вашій школі від сьогодні буде великий сучасний телевізор, – зазначив Петро Книшук, вітаючи Пилипівську шкільну родину на урочистій лінійці. 
З побажаннями успіхів у непростій роботі, визнання та сходження до вершини педагогічного олімпу, Петро Книшук та Світлана Головань вітали ще одного учасника конкурсу – Ганну Сав'юк. Ганна Іванівна вже майже три десятиліття прищеплює матеївецькій дітворі любов до рідної мови, до величі друкованого слова. Очільник громади висловив сподівання, що наступного року в Матеївцях зросте кількість бажаючих спробувати власні сили на більш високому рівні та поцікавився відвідуванням уроків учнями. За словами Петра Васильовича, з початку поточного навчального року внесені зміни у Закон про освіту. У документі, зокрема, йдеться про те, якщо учень не з'являється на заняття протягом десяти днів підряд без поважних причин, дирекція школи зобов'язана повідомити про цей факт місцевий відділ Нацполіції та службу у справах дітей. 
Учителю німецької мови Замулинецького НВК Лілії Мицак дякували за участь у конкурсі почесні гості, директор Світлана Юзюк, колеги та учні під час проведення завершального етапу тижня української мови та літератури. Останній день методичного тижня під назвою «Українські вишиванки – наче райдужні світанки» тут пройшов по особливому цікаво. Серед пісенних виступів з танцями, інтелектуальних ігор, варто відокремити майстер-клас з вишивки. Уміло вправляти голкою і ниткою дітвору навчала Марія Квартюк. Пані Марія понад тридцять років викладає трудове навчання, а її вихованці не раз представляли рідну школу в обласних конкурсах народних ремесел. 
Підсумовуючи робочу поїздку до навчальних закладів, голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук зазначив, що освітянські питання у його роботі серед пріоритетних. Кращих педагогів та учнів й надалі будуть відзначати, щоб іншим був стимул для зростання. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь