A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ГОЛОВА ЗВІТУВАВ, ДЕПУТАТИ ГОЛОСУВАЛИ

ГОЛОВА ЗВІТУВАВ, ДЕПУТАТИ ГОЛОСУВАЛИ

Майже п'ять десятків питань було винесено на порядок денний 26 сесії Матеївецької ОТГ. На початку засідання депутати заслухали звіт сільського голови Петра Книшука. У своєму виступі очільник об'єднаної громади відзначив об'ємну роботу, яка проведена по соціально-економічному, культурному розвитку населених пунктів громади. Зокрема, голова акцентував увагу на розвитку освіти Матеївецької ОТГ.

09:04 31.01.2020

РОЗКОЛЯДА У МАТЕЇВЦЯХ

РОЗКОЛЯДА У МАТЕЇВЦЯХ

Якщо свята зустрічають, то їх належно треба й провести, аби вони повернулись до нас наступного року. Зимовий період поволеньки відходить, а на його місце урочисто заступає весняне сонце. Зимові свята проводжають розколядою – гучно, весело, багато. Розколяда важлива тим, що її святкують громадою, в колі друзів і родини. Саме таке свято відбулося 26 січня у Будинку культури с. Матеївців.

08:34 31.01.2020

ПРИЙШОВ ПРЕДТЕЧА, ЗАБРАВ СВЯТА НА ПЛЕЧІ

ПРИЙШОВ ПРЕДТЕЧА, ЗАБРАВ СВЯТА НА ПЛЕЧІ

Приємною згадкою про Різдвяні свята стало для мешканців Кропивища недавнє Водохреще, коли усі дружно зійшлися в урочище «Джуркут». Тут традиційно на Йордана упродовж шести років вражає своєю красою льодове містечко. Головний ініціатор спорудження оригінальних крижаних творінь – Петро Дригаловський, депутат Матеївецької сільської ради. До роботи долучилося чимало активістів. Лід рубали на місцевих ставках, вантажили на підводи. Всі працювали на ентузіазмі, але з охотою. Головні майстри: Іван Павличко, який передав своє вміння Андрію Гаврилюку, Петро Слободян, Іван Слижук, Роман Ткач, Володимир Петрів, Василь Долішняк, Василь Абрам’як, Юрій Футумайчук, Михайло Николайчук та ін.

10:10 29.01.2020

ПЕРЕРІВСЬКА МАЛАНКА ДАРУВАЛА ГАРНИЙ НАСТРІЙ

ПЕРЕРІВСЬКА МАЛАНКА ДАРУВАЛА ГАРНИЙ НАСТРІЙ

Перерівська маланка привітала своїм запальним виступом працівників апарату Матеївецької ОТГ. Вишукані костюми, дзвінкоголосі колядки, віншування, посівання, запальні танці, гумористичні сценки. Все було щиро, з душею, на високому рівні.    

13:52 15.01.2020

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ

Різдво Христове знаменує собою народження нового життя, оновлення людської душі, яка повинна освятитися благородними помислами і з'єднатися з почуваннями всього народу. Справжньою окрасою новорічно-різдвяних свят  є урочисті пісні - колядки і щедрівки. Вміщені в них  побажання кожному члену родини, возвеличення Божої Матері, прославляння таїнства народження Святого Дитяти створюють магічну і неповторну атмосферу. Саме така святкова атмосфера панувала в Будинку культури с. Замулинці, де відбулася новорічно-різдвяна феєрія.

11:11 15.01.2020

ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Від щирого серця вітаю вас із світлими святами - Новим Роком і Різдвом Христовим! Нехай 2020-й стане роком справджених надій, здійснених мрій, досягнутих цілей і приємних відкриттів! Бажаю всім, щоб впевненість у власних силах, ентузіазм та відповідальність допомогли зробити життя кращим і цікавішим. Щастя вам і вашим сім'ям у Новому році! Здоров'я, миру, добра й Божої благодаті!                                                                                                         З повагою - голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук.

09:55 02.01.2020

З НОВИМ РОКОМ! З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

З НОВИМ РОКОМ! З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Наближаються Новорічно-Різдвяні свята – улюблена пора не тільки дітвори, але й дорослих. Буде чудова нагода відвідати рідних і близьких, зустрітися з друзями.                     У Матеївецькому Будинку культури цикл Новорічно-Різдвяних празників відкрився колядками, віншуваннями, вертепом. Благословив дійство о. Андрій Кузьмин, а заступник голови Матеївецької ОТГ Любомир Веселовський побажав усім веселих свят, у доброму здоров'ї та під мирним небом прожити увесь рік. Кульмінацією заходу була спільна коляда у супроводі юних сопілкарів – вихованців дитячої школи мистецтв.

11:51 30.12.2019

ДО ПАЦІЄНТІВ – НА НОВОМУ АВТО

ДО ПАЦІЄНТІВ – НА НОВОМУ АВТО

У Замулинцях відбулась знакова подія – для обслуговування населення місцевий ФАП отримав новеньке авто. У зв’язку з несприятливими погодніми умовами, урочисту частину провели в актовій залі Замулинецького НВК. Звертаючись до присутніх, голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук наголосив: рік, який минає, можна по праву вважати роком Замулинців. Адже влітку село відзначило поважну дату – 415 років з дня заснування.

11:26 30.12.2019

НАГОРОДА ДЛЯ ВСІЄЇ ГРОМАДИ

НАГОРОДА ДЛЯ ВСІЄЇ ГРОМАДИ

За вагомий внесок у життєдіяльність держави, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед Українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави, здійснення заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвиток демократії, парламентаризму, громадянської злагоди в суспільстві, активну участь у законотворчій діяльності Грамотою Верховної Ради України і нагрудним Знаком нагороджено голову Матеївецької об’єднаної територіальної громади, депутата Івано-Франківської обласної ради Петра Книшука.

15:56 19.12.2019

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

– Децентралізація – це насамперед спосіб змінити на краще життя у наших селах. Наша громада за три роки у нових бюджетних умовах має чималі досягнення. Вдалося змінити на краще життя мешканців сіл у всіх галузях. Невелика за територією і кількістю населення Матеївецька ОТГ спромоглася закумулювати максимум наявних ресурсів задля розвитку територій.

13:40 07.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь