A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ЧЕМПІОН СВІТУ - З МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

ЧЕМПІОН СВІТУ - З МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

У заключний день чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, який відбувся у канадському місті Реджайна, збірна команда України поставила переможну крапку, поклавши до скарбниці ще одну золоту та бронзову медалі! Віктор Голіней, уродженець Залуччя, студент-другокурсник Коломийського інституту Прикарпатського університету, в категорії понад 120 кг став чемпіоном світу з сумою триборства 1035 кг та зібрав повний комплект малих золотих медалей! 402,5 кг у присіданні, 300 у жимі та 332,5 кг у тязі - такий здобуток вихованця Грицко В.П. Вітаємо!

10:52 04.09.2019

ПРІОРИТЕТИ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ: РОЗВИТОК ОСВІТИ, НАДАННЯ ЯКІСНИХ ОСВІТНИХ ПОСЛУГ     

ПРІОРИТЕТИ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ: РОЗВИТОК ОСВІТИ, НАДАННЯ ЯКІСНИХ ОСВІТНИХ ПОСЛУГ     

 Радник з питань муніципальних послуг Івано-Франківського центру місцевого самоврядування Марія Баран з робочою поїздкою відвідала Матеївецьку ОТГ. Фахівець взяла участь у конференції педагогічних працівників та побувала у навчальних закладах Матеївців і Замулинців. За словами Марії Баран, матеріально-технічне забезпечення навчальних класів у сільських школах ОТГ в рази перевищує оснащення окремих міських шкіл. Такі результати стали можливим завдяки впровадженню освітньої реформи, втіленню концепції Нової української школи.

16:32 02.09.2019

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора і  Днем Незалежності України! Дорога до незалежності для України завжди була тернистою. І сьогодні наші сучасні герої примножують славу держави, виборюючи зі зброєю в руках право на свободу та незалежність. Пам’ятаймо про героїв, які полягли в боротьбі за Україну! Пишаймося тими, хто примножує її славу на мирній території – на широких ланах, у економіці, культурі, спорті, мистецтві, освіті, науці, медицині! Зичу вам, шановні земляки, здоров’я, незламної віри у справедливість та нових перемог задля гідного майбутнього нашої України! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!                                                                                                                                                                          Зі щирою шаною – голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук.

10:28 23.08.2019

БЕЗПЕКА - ПОНАД УСЕ

БЕЗПЕКА - ПОНАД УСЕ

У Матеївецькій об'єднаній територіальній громада стартувала сесія з розробки планів безпеки для спеціалістів з ОТГ Івано-Франківщини в рамках ініціативи «Вдосконалення цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах України». Проєкт організовано Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

09:14 20.08.2019

ТІ, ХТО ЗШИВАЄ ГРОМАДУ

ТІ, ХТО ЗШИВАЄ ГРОМАДУ

Друзі давно казали, що незамінимою людиною по темі “Схід і Захід разом” є прикарпатець Петро Книшук. Мовляв, це великий патріот України, безвідмовний і комунікабельний. І, як лідер місцевої громади, користується великим авторитетом. Тому й запланував я поїздку в Матеївці, що під Коломиєю. Ґрунтовно збирався. Врахував, що в селі найкращим способом популяризації преси є бібліотека. І прихопив з собою чимало газет: центральних і південно-східних. Зокрема, статтю Дмитра Синяка “Школа зшиває громаду” (надрукована в “Чорноморських новинах”). Відчував, що матеріал може згодитися при обговоренні освітянських проблем Матеївецької територіальної громади.

14:51 13.08.2019

ПЕРША ОПОРНА ШКОЛА НА КОЛОМИЙЩИНІ - В МАТЕЇВЕЦЬКІЙ ОТГ

ПЕРША ОПОРНА ШКОЛА НА КОЛОМИЙЩИНІ - В МАТЕЇВЕЦЬКІЙ ОТГ

Опорна школа (hub school) – новий вид закладу освіти в сільській місцевості, що включає основний заклад та філії. Опорна школа – це заклад освіти І-ІІІ ступенів, що надає повну загальну середню освіту, забезпечений кваліфікованими педагогічними кадрами, має сучасну матеріально-технічну і навчально-методичну базу, зручне розташування і забезпечує допрофільну підготовку та профільне навчання, поглиблене вивчення окремих предметів. Мінімальна наповнюваність опорного закладу учнями (вихованцями) (без врахування учнів (вихованців) філії) складає не менше 200 осіб. Опорна школа включає не менше трьох філій, сукупна кількість учнів тут має складати не менше 300. Власне, першу опорну школу на Коломийщині створено у Матеївецькій ОТГ.

11:41 01.08.2019

ВИЇЗНА КОЛЕГІЯ У МАТЕЇВЦЯХ

ВИЇЗНА КОЛЕГІЯ У МАТЕЇВЦЯХ

У Матеївецькій об’єднаній територіальній громаді відбулась виїзна колегія управління культури Івано-Франківської облдержадміністрації. Начальники відділів культури районних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад, керівники закладів культури, члени колегії мали можливість оглянути матеріально-технічну базу закладів культури села Замулинці (капітально відремонтований Будинок культури, бібліотеку, спортивно-дозвільний центр), відвідали храм УГКЦ «Перенесення мощей святого Миколая», який цьогоріч відзначив 180-річчя. У Матеївцях учасники колегії відвідали новозбудований храм «Покрови Пресвятої Богородиці», спорудження якого вже завершується. 

16:28 01.07.2019

ОНОВЛЕНИЙ ПУНКТ ЗДОРОВ’Я

ОНОВЛЕНИЙ ПУНКТ ЗДОРОВ’Я

Своєрідно підготувались до професійного свята медиків у Матеївецькій ОТГ. Напередодні у Замулинцях урочисто відкрили після капітального ремонту приміщення Пункту здоров’я.  - Практично повністю усе поміняли: вікна, дах, підлогу, колишній ФАП не впізнати, - розповідає виконуючий обов’язки головного лікаря Матеївецького Центру медико-санітарної допомоги Богдан Вальчук. – У кожному селі нашої громади є такі оновлені медичні пункти, ще кращий – у Пилипах.

16:54 25.06.2019

ЗА ДОСВІДОМ - У МАТЕЇВЕЦЬКУ ГРОМАДУ

ЗА ДОСВІДОМ - У МАТЕЇВЕЦЬКУ ГРОМАДУ

Як показує практика, аби реалізувати на власній території щось корисне і цікаве, не обов’язково витрачати на це безліч часу, трудових ресурсів. Подекуди достатньо буває звернутись до досвіду іншої громади, яка вже втілила в життя той чи інший проект, відпрацювала складні питання і готова поділитися з іншими. Саме з цією метою делегація Паланської сільської ради у складі 16 осіб завітала в Матеївецьку ОТГ, яку очолює Петро Книшук. 

11:02 06.06.2019

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЗАМУЛИНЦІ!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЗАМУЛИНЦІ!

Одне з найкращих сіл Матеївецької ОТГ – Замулинці – відзначило своє гонорове 415-ліття. До цієї дати готувались активно і наполегливо. – Відремонтували Будинок культури, фельдшерсько-акушерський пункт, заасфальтували відрізок дороги у центрі села, встановили тротуари, велику роботу провели біля церкви з нагоди її 180-ліття, – розповів ОТГ Петро Книшук. – Вважаю, завдяки об’єднанню наших сіл у одну громаду маємо всі можливості покращити місцеву інфраструктуру і життя усіх мешканців.

10:48 06.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь