A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ГОРДІСТЬ ГРОМАДИ

ГОРДІСТЬ ГРОМАДИ

На сесії обласної ради, яка відбулась 17 травня 2019 року, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній  розвиток, вагомі та трудові здобутки та високий професіоналізм, Указом Президента України відзначені відомі особистості краю. Зокрема, почесного звання «Заслужений працівник культури України» удостоєно керівника Народного аматорського духового оркестру «Водограй» Матеївецької ОТГ при Будинку культури с. Матеївці Миколу Василевича.

14:11 22.05.2019

ЖИВИ І ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ

ЖИВИ І ПРАЦЮЙ В УКРАЇНІ

Підходить до завершення навчальний рік. Випускники загальноосвітніх шкіл постають перед вибором: куди піти вчитися, яку професію обрати до душі. У цій ситуації молодим людям потрібна не тільки підтримка рідних, а й кваліфіковані поради і рекомендації фахівців. Державна служба зайнятості, девізом якої є гасло "Живи та працюй в Україні", продовжує активно допомагати молоді знайти своє місце у завтрашньому дорослому житті. З цієї нагоди у приміщенні Матеївецької ЗОШ І-ІІ ст. розгорнулось імпровізоване містечко професій.

09:57 22.05.2019

НАЙДОРОЖЧИМ,НАЙРІДНІШИМ

НАЙДОРОЖЧИМ,НАЙРІДНІШИМ

Мама...Скільки любові, ніжності, доброти, наснаги і самопожертви містить це слово. І в юному віці, і у зрілих літах нам завжди потрібна мама, її ласка, погляд, мудре напутнє слово. Як би далеко не закинула нас доля, ми завжди відчуваємо турботливе серце матері, згадуємо її лагідні очі, які недосипали ночей, пам'ятаємо натруджені руки, які пестили нас у дитинстві.

09:46 22.05.2019

ТІ, ХТО НАРОДЖУЄ ПЕРЕМОЖЦІВ

ТІ, ХТО НАРОДЖУЄ ПЕРЕМОЖЦІВ

Як би ми не вірили у власні сили, як би не тішились здобутим вершинам, але початок усім нашим стежкам дають матері. Молоді, закохані, окрилені, – кожна з них після народження сина чи доньки цілковито змінює своє щодення. Від того моменту серця матері й дитини б’ються в унісон, матусі живуть нами – нашими радощами й жалями, нашими перемогами й поразками. Гойдаючи маленьку колисочку, кожна матуся просить у Бога здоров’я і щастя для своєї кровиночки. І щиро дякує небу за кожен успіх сина чи донечки. Розмовляємо про це з Людмилою Голіней, учителькою математики й фізики Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ступенів з майже двадцятирічним стажем.

15:07 15.05.2019

МАЙОРІЛО ЗНАМЕНО НА ЗАМКОВІЙ ГОРІ

МАЙОРІЛО ЗНАМЕНО НА ЗАМКОВІЙ ГОРІ

Кожного року у світлий і величний празник Воскресіння Христового мешканці Дебеславців та решти сіл Матеївецької об'єднаної громади складають шану героям-односельцям, які йшли на смерть за право українського народу мати свою державу. Цьогоріч на третій день Великодня на Замковій горі теж було велелюдно. Саме тут далекого 1967-го вперше замайоріло синьо-жовте знамено.

10:22 08.05.2019

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Щиросердечно вітаю Вас із величним і світлим Воскресінням Христовим, світлим і радісним святом, яке спонукає кожного змінити своє життя, оновитися внутрішньо, повірити у перемогу життя над смертю, добра над злом. Великодній світанок та щира молитва у Божому храмі – це особливе таїнство. Бо в цей час наші серця наповнюються силою віри та любові, бо Пасха Христова зміцнює кожного з нас духовно.

09:52 28.04.2019

ТАКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ЩЕ НЕ БУЛО

ТАКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ЩЕ НЕ БУЛО

Таких можливостей, як зараз є в об’єднаних громад, не було ще ніколи. ОТГ мають кращу динаміку бюджетних надходжень, значний фінансовий ресурс, вони більше охоплені проектами і програмами державних капітальних вкладень, а також міжнародної технічної допомоги. Реформа децентралізації нині – пріоритетна, така, що є основою змін у державі. У багатьох селах про такі можливості взагалі могли тільки мріяти! Розмовляємо про це з Михайлом Підлетейчуком, завідувачем господарською частиною Матеївецької ОТГ, під час недавньої імпровізованої подорожі весняними селами громади.

10:35 11.04.2019

ШКОЛА БАГАТА ВИПУСКНИКАМИ

ШКОЛА БАГАТА ВИПУСКНИКАМИ

У Замулинецькому НВК вже стало доброю традицією: останньої суботи лютого тут гостинно запрошують випускників на вечір-зустріч. Цьогоріч знову у фойє школи випускників, які пішли звідси у доросле життя 5, 10, 15, 20, 30, 35, 40, 45, 50… років тому, зустрічали мелодіями духового оркестру «Водограй», щирими усмішками і зворушливими спогадами. Люди різного віку мали унікальну нагоду повернутись у незабутні роки юності, згадати перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Зі щирими словами вітань звернулася до винуватців свята директор Замулинецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» депутат районної ради Світлана Юзюк.

12:51 04.03.2019

МЕДИЦИНА В ОТГ : КУРС НА РАННЮ ДІАГНОСТИКУ

МЕДИЦИНА В ОТГ : КУРС НА РАННЮ ДІАГНОСТИКУ

З часів незалежності України спостерігається постійний від’ємний показник приросту населення, тобто кількість народжених менша за кількість померлих. У 1991 році населення в Україні перевищувало 51 мільйон осіб, наразі цей показник знизився до 42 мільйонів і продовжує падати. Причинами смертей найчастіше стають серцево-судинні захворювання (67,3%) та онкологія (13,3%), тоді як на зовнішні чинники припадає лише 6,3%. Ситуація виглядає катастрофічною, тому так важливо наразі вивести медицину на нормальний рівень і зменшити, таким чином, кількість смертей через хвороби.

12:19 04.03.2019

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ПРОВЕЛА СЕМІНАР У МАТЕЇВЦЯХ

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ПРОВЕЛА СЕМІНАР У МАТЕЇВЦЯХ

З метою налагодження комунікації, теоретичної і практичної допомоги новоутвореним об’єднаним територіальним громадам, Держпродспоживслужба області запровадила виїзні зустрічі. Минулого тижня такий семінар відбувся у Матеївецькій об’єднаній територіальній громаді. Тема зустрічі: реалізація концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.У залі засідань Матеївецької ОТГ зібрались депутати, керівники установ і організацій, актив громади на чолі з головою Петром Книшуком.

11:13 30.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь