A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

КОЛЯДА ВІД "ВЕСЕЛИХ МОЛОДИЦЬ"

КОЛЯДА ВІД "ВЕСЕЛИХ МОЛОДИЦЬ"

Здавалось, до Нового року і Різдвяних свят так далеко! Та вже вони віддзвеніли колядками та веселими забавами. Ось і Старий Новий рік завітав у наші села. Весело відсвяткували його молодь села Перерив та учасниці народного фольклорно-етнографічного колективу «Веселі молодиці» з Перерова Матеївецької ОТГ, які вже понад тридцять років дарують мистецьку насолоду краянам.

09:57 17.01.2019

З КОЛЯДОЮ, БЮДЖЕТОМ, НОВИМИ ПЛАНАМИ

З КОЛЯДОЮ, БЮДЖЕТОМ, НОВИМИ ПЛАНАМИ

Два роки тому, напередодні Нового року утворилась Матеївецька об'єднана територіальна громада. За досить короткий проміжок часу, ОТГ серед кращих на Прикарпатті у плані соціально-культурного  розвитку. У планах голови Матеївецької сільської ради ОТГПетра Книшука – разом з однодумцями зробити рідну громаду однією з кращих в Україні.

14:18 27.12.2018

ПОЇДЕ МИКОЛАЙ НА ПЕРЕДОВУ

ПОЇДЕ МИКОЛАЙ НА ПЕРЕДОВУ

Благодійні шкільні ярмарки вже стали традиційними у Матеївецькій громаді. Торік школярі збирали кошти на лікування 11-річної дівчинки з Дебеславців, а напередодні довгожданого свята Миколая охоче відгукнулись на пропозицію мами одного з вояків, який нині захищає Україну на східних рубежах. 

11:36 21.12.2018

СЕКРЕТИ УСПІХУ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

СЕКРЕТИ УСПІХУ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

Тим, хто ще зважує усі плюси та мінуси децентралізації і життя в об'єднаній територіальній громаді, варто побувати в Матеївецькій ОТГ, яку вже два роки очолює Петро Книшук - Заслужений працівник сільського господарства України. 

09:15 10.12.2018

Про нас говорять на всю Україну. ТСН - життя в Матеївецькій ОТГ. + ВІДЕО.

Про нас говорять на всю Україну. ТСН - життя в Матеївецькій ОТГ. + ВІДЕО.

Рівнесенькі, як під лінієчку, дороги.  Йога із собакою та фітнес зі струмом. Незвичні способи тримати себе у формі Фітнес клуб для жінок, новенькі школи, садочки і навіть власний оркестр. Те, чого тут ніколи не бачили, з’явилося всього за 2 роки.  Із сіл на Прикарпатті утворилася Матеївецька громада, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. Це - трохи менш, як 8 тисяч людей із 12 поселень. Якісь багатші, якісь бідніші. Але тепер – вони в одному човні і не дають тонути нікому. Отак разом вони живуть лише 2 роки, але здається – щонайменше 10. І керує тут  англомовний голова.

08:40 10.12.2018

Матеївецька об'єднана громада - святкує День працівника сільського господарства.

Матеївецька об'єднана громада - святкує День працівника сільського господарства.

     Напружений, сповнений клопоту хліборобський рік увінчує щорічно гарне свято – День працівників сільського господарства. Відзначаючи його ми визнаємо звитяжну хліборобську працю на благо Батьківщини, дякуємо трудівникам села за уміння гідно виходити зі складних, часто непередбачуваних ситуацій, наповнюючи зібраним врожаєм засіки держави. Саме мозолясті руки селян, що знають справжню ціну хліба, вартують найбільшої подяки та найвищої оцінки. Отож, щоб відзначити працю трударів у Будинку культури с. Матеївці відбулося свято урожаю.

08:49 21.11.2018

ВІДЗНАКА ДЛЯ КРАЄЗНАВЦЯ

ВІДЗНАКА ДЛЯ КРАЄЗНАВЦЯ

За активну участь у процесах українського державотворення, патріотичну громадянську позицію та дослідницьку працю, Володимир Покидко удостоєний грамоти обласної ради та ювілейної відзнаки «100 років Західноукраїнській Народній Республіці».  Почесну нагороду дебеславцівському історику та краєзнавцю  вручив голова громади Петро Книшук на XV сесії сьомого демократичного скликання Матеївецької сільської ради ОТГ.

09:39 14.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь