A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

Голосуємо по новому !!! Електронна система голосування "ВІЧЕ" + ВІДЕО.

Голосуємо по новому !!! Електронна система голосування "ВІЧЕ" + ВІДЕО.

Відповідно до статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" рішення сесії рад повинні прийматися задопомогою поіменного голосування. З метою зменшення витрат часу на проведення сесій, забезпеченні прозорості в прийнятті рішень, об'єктивної реєстрації всіх процедурних подій, Матеївецькою сільською радою об'єднаної територіальної громади було придбано за кошти місцевого бюджету та часткового співфінансування програми "ДОБРЕ" електронну систему для голосування "ВІЧЕ". Отож п'ятнадцята сесія сьомого демократичного скликання Матеївецької сільської ради об'єднаної територіальної громади 9 листопада 2018 року відбулась вже  в новому залі із використанням сучасної системи електронного поіменного голосування "ВІЧЕ".

14:29 12.11.2018

9 ЛИСТОПАДА - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

9 ЛИСТОПАДА - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Професійне свято – це завжди своєрідний підсумок зробленого, досягнутого, – зазначає Галина Тарновецька – методист з питань культури Матеївецької ОТГ. – Культурно-дозвіллєву діяльність у Матеївецькій об’єднаній територіальній громаді здійснюють: 2 будинки культури (в селах Матеївці та Замулинці), 3 народні доми (в селах Залуччя, Перерив, Пилипи), 5 клубних закладів (у селах Ганнів, Дебеславці, Кропивище, Семаківці, Тростянка),10 бібліотек (у селах Ганнів, Дебеславці, Залуччя, Замулинці, Кропивище, Матеївці, Перерив, Пилипи, Семаківці, Тростянка), дитяча школа мистецтв. 

14:21 08.11.2018

НОВОСІЛЛЯ ДЛЯ ДІТВОРИ

НОВОСІЛЛЯ ДЛЯ ДІТВОРИ

Село має майбутнє, коли дзвенить дитячими голосами, коли його не обминає лелека. Це все – про запрутські села, де давно мріяли про збільшення груп у дитячому садку, бо існувала навіть чималенька черга. У приміщенні початкової школи Залуччя з 2007 року діяла одна садкова група, яка могла прийняти 24 діточок. Ініціатива розширити дошкільний заклад народилась ще 2016 року, до утворення об’єднаної територіальної громади.

09:00 19.10.2018

НОВОСІЛЛЯ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ Й ДОЗВІЛЛЯ

НОВОСІЛЛЯ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ Й ДОЗВІЛЛЯ

Відкриття майданчика зі штучним покриттям у Пилипах Матеївецької ОТГ стало справжнім святом. Спортивний об'єкт збудували за кошти інфраструктурної субвенції та бюджету громади. На урочистості, окрім місцевої та районної влади завітав настоятель церкви Пресвятої Троїці отець Роман, народний депутат України Юрій Тимошенко.

20:53 09.10.2018

В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ - ЗДОРОВИЙ ДУХ

В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ - ЗДОРОВИЙ ДУХ

             В приміщенні будинку культури с. Замулинці Матеївецької ОТГ відбулося відкриття "Спортивно-дозвільного центру".  Корисну та потрібну справу вдалось втілити в життя завдяки програмі DOBRE за підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID), співпраці ГО "Центр політичних студій", місцевої влади Матеївецької ОТГ, ГО "Асоціація соціально-економічного розвитку с. Замулинці" та керівника проекту Людмили Костюк.  Спасибі інструкторам по спорту Ігорю Чобанюку та Оресту Дмитерко за надані консультації по використанню спортивного обладнання. Також подяка від прихильників здорового способу життя тренеру Ігорю Чорнецькому, який надав методичні рекомендації з оздоровчої гімнастики з урахуванням індивідуальних особливостей організму.

09:21 08.10.2018

ВИХОВУЮТЬ МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ

ВИХОВУЮТЬ МАЙБУТНЄ ДЕРЖАВИ

Мрія про найкращу школу нікого не оминає. Кожен учень хоче навчатися у хорошому закладі, усі батьки дбають, аби їх діти були оточені опікою, здобули глибокі знання та добре виховання. Школа має бути для дитини храмом душі, а храм – це не тільки дім, а почуття, які тебе зігрівають, дають тобі силу жити й усе перемагати. Матеївецька об’єднана  територіальна громада – це велика родина, де учні, вчителі, батьки, влада спільно творять майбутнє. Станом на 1 вересня 2018 року в Матеївецькій ОТГ працює 140 учителів, які допомагають здобувати освіту 748 учням та 175 вихованцям ЗДО.

08:40 08.10.2018

ОНОВЛЕНА ШКОЛА ВІДЧИНИЛА ДВЕРІ

ОНОВЛЕНА ШКОЛА ВІДЧИНИЛА ДВЕРІ

Цьогоріч День знань у Матеївецькому НВК ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ був по особливому святковим та урочистим. Місцевий храм науки за короткий відрізок часу отримав нове обличчя, і тепер відповідає усім стандартам Нової української школи. Ремонтні роботи тут проводилися у далеких 70-х, електропроводку міняли ще десятиліттям раніше… Капітальний ремонт навчального закладу розпочався наприкінці червня, і за два місяці школа змінилась до невпізнаваності.

11:53 10.09.2018

МАЄ МОЛОДЬ З КОГО БРАТИ ПРИКЛАД

МАЄ МОЛОДЬ З КОГО БРАТИ ПРИКЛАД

З нагоди 27 річниці незалежності України, районна федерація футболу спільно з Асоціацією ветеранів Коломийщини (голова Михайло Тимофійчук), за сприяння РО ВФСТ «Колос» провели у Матеївцях ветеранський футбольний турнір. У змаганнях узяли участь команди Гвіздця, Отинії, Спасу, Матеївців сформовані з славних футбольних ветеранів нашого краю (вікова категорія 45+).

11:11 03.09.2018

МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В РУКАХ ДИТИНИ

МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В РУКАХ ДИТИНИ

У рамках святкування Дня Прапора та Дня Незалежності у Матеївецькій об'єднаній громаді відбулась низка патріотичних заходів.

11:49 27.08.2018

Шановні жителі матеївецької громади!

Шановні жителі матеївецької громади!

Прийміть щирі вітання із Днем Прапора і з Днем Незалежності України!                                                                                     Наша країна, наш народ вже 27 років відзначає своє найбільше свято – день, коли ми стали господарями на рідній землі.

10:52 23.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь