A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар «Перспективи розвитку сільських територій ОТГ» відбувся на базі Матеївецької ОТГ.

Семінар «Перспективи розвитку сільських територій ОТГ» відбувся на базі Матеївецької ОТГ.

Ефективний розвиток сільських територій може стати передумовою забезпечення спроможності ОТГ. Про це йшлося на дводенному Форумі з розвитку сільгосптериторій, який відбувся минулого тижня. Організатором заходу був обласний Центр розвитку місцевого самоврядування спільно з асоціацією «Інститут кооперації і місцевого самоврядування».

16:09 15.08.2018

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО У МАТЕЇВЦЯХ

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО У МАТЕЇВЦЯХ

У Матеївецькому Будинку культури урочисто вшанували переможців та призерів районних змагань з футболу сезону 2018 року.На свято завітали представники влади, футбольні фахівці, уболівальники, і звичайно, головні винуватці урочистостей – гравці та тренери команд, які зайняли лідируючі позиції у чемпіонаті та першості району.

11:42 08.08.2018

МАЕСТРО ВАСИЛЕВИЧ ПРО ЛЮБОВ ДО МУЗИКИ І УКРАЇНИ

МАЕСТРО ВАСИЛЕВИЧ ПРО ЛЮБОВ ДО МУЗИКИ І УКРАЇНИ

Велике майбутнє кожного з нас починається з маленької дитячої мрії. Ось так і мій співрозмовник Микола Василевич, уродженець села Слобідка Городенківського району, змалку захоплювався музикою. Народжений на самого Миколая 67 років тому, зізнається: мабуть, він був саме тією дитинкою, якій святий Миколай при народженні поклав під подушку великий талант.

10:05 08.08.2018

КВІТУЄ ПЕРЕРИВ

КВІТУЄ ПЕРЕРИВ

Перерив відсвяткував свій ювілей – 575-річчя з дня першої писемної згадки. Вперше назва села Перерив згадується 1 липня 1443 року в книгах галицького суду. За легендою, колись на березі Пруту було поселення, яке після великої повені річка «перервала» на дві частини. Так утворився на лівому березі Перерив, а на правому – Тростянка. Тож день народження Перерова став особливим святом, яке об’єднало всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Це було свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись або нещодавно, щоб залишитися у Перерові - селі з особливим колоритом, людьми, традиціями і славною козацькою історією. 

08:33 25.07.2018

НАШІ У ПРИЗЕРАХ

НАШІ У ПРИЗЕРАХ

Завершилися районні змагання з футболу сезону   2018 року. Зокрема, у чемпіонаті у стиковій грі за третє місце зустрілись два представники Матеївецької ОТГ – ФК «Прометей» (Матеївці) та ФК «Дебеславці». Долю принципового протистояння на стадіоні с. Турка вирішив єдиний влучний удар гравця ФК «Прометей» Миколи Остапчука – 1:0. Має наша громада призерів і серед юнацьких складів. Молодіжні склади ФК «Прометей» та «Прут»  (Семаківці) фінішували на почесному другому місці у чемпіонаті та першості району відповідно.

10:57 03.07.2018

Будуть ЦНАП і ДЮСШ

Будуть ЦНАП і ДЮСШ

Понад чотири десятки питань було внесено до порядку денного ХІІІ позачергової сесії Матеївецької ОТГ.

10:07 03.07.2018

Співпраця

Співпраця

Матеївецька об'єднана територіальна громада продовжує тісну співпрацю з Програмою "DOBRE". Даний проект Агенства США з міжнародного розвитку допомагає громадам Прикарпаття і не тільки,  зростати та процвітати шляхом посиленого місцевого самоврядування, створення кращих умов для розвитку.

08:50 03.07.2018

ФІЛОСОФІЯ ПЕРВИНКИ

ФІЛОСОФІЯ ПЕРВИНКИ

День медичного працівника відзначаємо на знак подяки тим, хто кожного дня бореться за наше здоров’я і життя. Медики допомагають нам з’явитись на світ, від першого і до останнього дня вони поруч. Попри всі реформаторські цунамі головним завданням для медичного працівника було й залишається здоров’я пацієнтів. Особливої ваги набувають функції первинної ланки медицини: рання діагностика захворювання, пропагування здорового способу життя і звичка стежити за своїм здоров'ям.

14:53 14.06.2018

РУКА – НА ПУЛЬСІ СЬОГОДЕННЯ

РУКА – НА ПУЛЬСІ СЬОГОДЕННЯ

6 червня, у день нашого професійного свята, в Будинку культури Матеївецької об’єднаної територіальної громади відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня журналіста. Це було не тільки свято працівників засобів масової інформації. Важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя, тому це було свято усіх, хто тримає руку на пульсі сьогодення.

16:22 13.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь